Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake ve Village iPhone 15 Pro'ya Geliyor! Hem de Bu Yıl

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapımı ve Resident Evil Village sürpriz bir duyuruyla beraber iPhone 15 Pro cihazına geliyor. Duyuruyla beraber oyunun 2023'ün sonlarında yayınlayacağı doğrulanıyor.
 
iPhone 15 Pro çıkışıyla beraber büyük oyunları çekiyor
 
 
 
Her iki oyun da Apple Etkinliğinde duyurulan iPhone 15 Pro cihazında yerel olarak çalışacak. Yeni duyurulan bir cihaz olduğundan dolayı elbette eski cihazdan ne gibi bir farklar olduğunu kullanıcılar araştırmaya koyuldu. Biz burada telefonun teknik özelliklerine çok girmeyeceğiz. Ancak temel olarak cihazın A17 Pro adlı bir işlemciyi kullanacağını ve üstün performans sergileyeceğini söyleyebiliriz.
 
iPhone 15 Pro çıkışıyla beraber güçlü bir başlangıç yapmak istiyor. Bu kapsamda beklenmedik oyunları kullanıcılara sunma gibi büyük bir girişime imza atıyor. Duyuruyla beraber sadece Resident Evil 4 Remake ve Village değil aynı zamanda Assassin’s Creed Mirage ve Death Stranding Director’s Cut da yeni mobil cihaza gelmeye hazırlanıyor.
 
Resident Evil 4'ün yeniden yapımı şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut. Resident Evil Village ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam aracılığıyla PC için mevcut. Switch sürümü sadece Bulut Hizmetiyle oynanabiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Football Manager 2024 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Çıkış Tarihi Forza Motorsport 7 ve Forza Motorsport Grafik Karşılaştırma Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

14.9.2023 21:43:25

+1
Nintendo premium bir el konsolu cikartip bu oyunlari oynaticak deseydi herkez sevinirdi degilmi ?

BSC Misafiri

14.9.2023 09:56:58

0
Telefonlar ne kadar iyi olursa olsun bu tarz oyunlar için yeterli değil. Hadi oynadın yarım saat bilemedin 1 saate şarz marz kalmaz telefonda. Üstüne aşırı ısınır. O kadar sıcaklıkta da elinde tutabilir misin telefonu o da muallak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız