Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake Satışları 6.48 Milyona Ulaştı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü için güncel satış sayıları açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun 31 Aralık 2023 itibarıyla dünya çapında 6,48 milyon satış adedini aştı.
 
Resident Evil 4 serisinin yeniden yapımları çok satıyor
 
 
 
Resident Evil 4, 24 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Diğer taraftan 20 Aralık 2023 tarihinde ise Mac, iPhone 15 Pro ve iPad için yayınlandı.
 
Oyunun en son 30 Eylül 2023 itibarıyla 5,4 milyon adet sattığı bildirilmişti. Bu durumda üç aylık gibi bir süre içerisinde 1 milyondan fazla ek satış gerçekleştiğini aktarabiliriz. Oyuncular tarafından sevilen Resident Evil 4 serisinin yeniden yapımları günümüze ulaşmaya devam ediyor ve bu yeniden yapımlar nostalji hissiyatının ötesine geçtiğinden dolayı genel olarak büyük satış sayıları ile karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Brothers: A Tale of Two Sons Remake'ten Yeni Oynanış Videosu! İzci Alayları, Mobile Legends: Bang Bang x Attack on Titan İşbirliği için Toplanın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

1.2.2024 13:33:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: KristalTürk Daha çok remake lazım capcom
Yapsınlar sorun yok. Dün akşam gösterilen Silent Hill 2 Remake gibi olmayacağına göre hiiiiiç sorun yok. En azından adamlar yapmasını biliyor.

KristalTürk

1.2.2024 01:15:24

0
Daha çok remake lazım capcom
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız