Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı!

 
 
Marvel's Spider-Man 2 ve Marvel's Spider-Man 3'ün resmi olmayan PC portlarının arkasındaki mod geliştirme ekibi olan Brazil Team yepyeni bir sızıntı ile beraber oyuncuların karşısına çıkıyor. Şimdi ise Marvel's Wolverine’den 2 saatlik oynanış görüntülerini internete sızdırıyor.
 
Marvel’s Wolverine beklenen yapımlar arasında yer alıyor
 
 
 
Marvel's Wolverine bildiğiniz üzere Insomniac ekibi tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor ve oyuncular tarafından beklenen yapımlar arasında yer alıyor. İnternete sızdırılan oynanış görüntüleri alfa sürümüne sahip olduğundan dolayı herhangi bir şekilde final sürümünü temsil etmiyor.
 
Şu anda haberimizde herhangi bir oynanış görüntüsünü yayınlamıyor ve eğer oyunu bekliyorsanız muhakkak bu tarz spoiler içeriklerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Dolayısıyla sosyal medyada gezinirken dikkatli olmanızda fayda var.
 
Sızdırılan içerik iki saatten fazla bir süreyi kapsadığından dolayı elbette oyun hakkında tüm detaylara neredeyse erişebiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Diğer taraftan ortaya çıkan bu görüntüler oyunun PC portundan bizlere sunuluyor ancak oyunun resmi olarak ilk etapta sadece PlayStation 5 konsolu için yayınlanacağını aktarabiliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
EA Sports FC 25 İçin Türkçe Dublajlı Oynanış Videosu Yayınlandı Dark and Darker Mobile Oynadık: İşte İlk Deneyimlerimiz!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RocK__StaR

27.7.2024 10:35:58

0
Bana paris özel yapımı söyleyeceksin öyle kaçmak yok

BSC Misafiri

27.7.2024 10:22:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Çilekli yok muzlu var istersen
sanada şırdan söylüyorum o zaman

BSC Misafiri

26.7.2024 23:52:30

0
Marvels spider man 3 ün dümenden portu mu daha ortada oyun yok öyle dümenden portları koymaya gerek yok bence asset demosu gibi

RocK__StaR

26.7.2024 19:53:44

0
Çilekli yok muzlu var istersen

BSC Misafiri

26.7.2024 17:04:13

0
çilekli link yokmu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız