Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports FC 25 İçin Türkçe Dublajlı Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulacak olan futbol serisinin en yeni oyunu EA SPORTS FC 25 için resmi oynanış videosu yayınladı. Oyunun detaylarına derinlemesine bir bakış atan videoda oyuncu rolleri, taktikler ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
EA Sports FC 25 yeni mekaniklerle geliyor
 
 
 
Takım düzeyinde daha fazla stratejik kontrolü elinize geçirebileceğiniz ve daha gerçekçi futbol deneyimi ile karşı karşıya kalabileceğiniz EA SPORTS FC 25, en yeni sürümüyle bizlere sunulmak isteniyor. Oyuncular yeni oyuncu rolleri ile beraber farklı taktikler benimseyebiliyor ve gerçek dünya verileri ile desteklenen yeni bir yapay zeka modelini bekleyebiliyor.
 
Oyuncu rolleri sistemiyle beraber hangi rolün hangi oyuncuya uyduğunu belirlemenize yardımcı olunuyor. Uygun rolü seçmek oyuncuların sahada daha iyi bir performans göstermesine olanak sağlıyor. Diğer taraftan akıllı taktiklerle beraber bir maç durumuna dayalı oyun içi çeşitli strateji önerileri sizlere sunuluyor. Oyuncular oyunu oynarken yön tuşlarını kullanarak çeşitli taktikler arasında anında geçiş yapabiliyor.
 
EA SPORTS FC 25 ayrıca yeni bir mod olan 5v5 Rush ile beraber geliyor. Football Ultimate Team, Clubs ve Kick-Off'ta yer alacak olan bu mod sayesinde arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyor ve üç arkadaşınızla hayalinizdeki beşe beş takımı kurabiliyorsunuz.
 
EA SPORTS FC 25’in 27 Eylül tarihinde PC platformu için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
 
 
Yeni sürümde bizleri neler bekliyor?
 
Futbol serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni versiyonda elbette ilgi çekici detaylar ve yenilikler bizleri bekliyor. Daha önceki haberlerimizde de bahsettiğimiz gibi, en yeni sürüm içerisinde 5’e 5 karşı kapışabileceğiniz Rush modu karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu mod ile beraber elbette istediğiniz gibi takım kurabiliyor, 5 oyunculu kadroyu en iyi şekilde kurmaya hazırlanırken diğer oyunculara karşı gelmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda oyuncu üyelerinizi kontrol edecek olan üç hedefe kadar arkadaşınıza hayalinizdeki 5 oyunculu kadroyu kurduğunuzdan emin olmak durumunda kalıyorsunuz. Dikkat çekici saha mekanikleriyle ve oyuncu hareketleriyle beraber en plana çıkmaya hazırlanan yapım içerisinde, aynı zamanda oyuncuların şut vururken kaydığını görebiliyor ve daha gerçekçi oyun mekanikleriyle karşılaşabileceğimizi aktarabiliyoruz. Dolayısıyla yeni sürüm içerisinde elbette daha fazla gerçekçi mekaniklerin olduğundan bahsedebiliyor ve bu sezonla beraber oyunun gidişatı gerçekten de değişebilecek gibi görünüyor.
 
Her zamankinden daha fazla taktiksel kontrol sunan en yeni versiyon içerisinde kendi takımınızı kurabiliyor veya tek bir oyuncu yaratarak burada kendinizi daha yukarılara doğru çıkarmak durumunda kalıyorsunuz. Serinin önceki oyunlarında da olduğu gibi yine lig sistemi, kariyer sistemi ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Aynı zamanda çevrimiçi bir şekilde rekabet edebileceğiniz ve diğer oyuncularla kapışabileceğiniz modların da burada olduğunu aktarmakta fayda var. Diğer taraftan yine kart sistemi ve oyuncuları çıkarma sistemi aynı şekilde devam edecek gibi görünüyor ve daha fazla detay ile beraber oyundaki yerimizi alabilecek ve yepyeni mekaniklerle beraber ilerlemek durumunda kalabileceğiz.

Geliştirici ekibin belirttiğine göre aynı zamanda yeni sürümle beraber yapay zekanın da elden geçirildiği ve oyuncu sistemlerinin burada daha güçlü bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Canlı başlangıç puanları ile beraber gerçek hayattaki en büyük hikayeleri yaşayabileceğiniz yapım içerisinde oyuncu kariyerine adım attığınızda elbette burada kendi kariyerinizde en iyi deneyimleri elde etmek durumunda kalıyor ve günümüzün takımları ile beraber oyunda ilerleme sağlayabiliyorsunuz. Farklı oyuncuların ve ikonların yer alabileceği yapım içerisinde kendi hikayenizi kendiniz yazabiliyor ve kariyer modu ile beraber kendi kariyerinizde en yükseklere ulaşmak durumunda kalıyorsunuz. Bunun dışında elbette sadece erkekler ligi değil, aynı zamanda kadınlar liginin de olduğunu söyleyebiliyoruz. Kadınlar ligi, bildiğiniz üzere serinin önceki oyununda eklenmiş durumda ve bu sayede aslında yepyeni bir deneyimle karşı karşıya kaldık.
 
 
 
Aynı zamanda kadın oyuncuların gerçekçi bir şekilde bizlere sunulduğunu ve yaptığı hareketlerle beraber özgün kadınlar kariyerinizi deneyebileceğiniz yapım içerisinde her bir oyuncunun ve kulübün gerçek bir şekilde bizlere yansıtıldığını ve müsabakadan müsabakaya değişkenlik gösteren sistemlerle karşı karşıya kalabileceğimizi aktarabiliyoruz. Teknik direktör olabileceğimiz veya oyuncu kariyerimizle beraber doğrudan ilerleyebileceğimiz yapımda gerçekçi kolektif hareketlerle beraber ilerleyebiliyor ve takım düzeyinde daha gerçekçi sistemlerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu sistemleri anlamak ve aynı zamanda yeni içeriklerle beraber yerimizi almak için elbette serinin en yeni oyununda oyuncu rolleri denilen bir sistemin oyuna dahil edildiğini aktarabiliyoruz.
 
Oyuncu rolleri ile beraber kendi oyuncu taktiklerinizi ön plana çıkarabiliyor ve her bir oyuncunun aslında nerede oynayabileceğini burada görebiliyorsunuz. Burada daha fazla taktiklerinizi, planlamalarınızı ve çok daha fazlasını ön plana çıkarabiliyor ve her bir oyuncunun farklı oyuncu rolleriyle beraber nerede oynamak isteyeceğine karar verebiliyorsunuz. Aynı zamanda bir an önce elbette farklı şekillerde ve farklı rollerde yer alabilir ve sadece forvet değil, aynı zamanda orta saha gibi geriye dönük unsurlarla beraber de oyundaki yerini alabiliyor. Dolayısıyla oyuncu rolleri denilen sistem oyun içerisinde büyük bir fark yaratacak yapıyı beraberinde getiriyor. Dolayısıyla takımlarınızı zafere taşıyabilecek bu oyuncu rolleri sistemiyle beraber ön plana çıkmaya hazırlanan yeni bir sürümün olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu sayede daha fazla taktiksel kontrol sağlayabiliyor, her oyuncu içerisinde yer alan dinamik unsurları açığa çıkmasını isteyebiliyor ve daha fazla detaylı yerimizi alabiliyoruz. En iyi şekilde ilerleyebileceğimiz ve takımımızı kurabileceğimiz, aynı zamanda kariyerimize odaklanabileceğimiz yapım heyecanla beklenen sürümler arasında yer alıyor.
 
 

Çeşitli tanıtımlarla beraber sürekli olarak yeni içerikleri bizlere sunulan ve şu anda Türkçe dublajlı bir şekilde anlatımlı olarak yeni oynanış videosu ile karşı karşıyayız. Oynanış videosu içerisinde elbette görebileceğiniz üzere yeni oyun modları, içerikler, mekanikler, yapay zeka modellemeleri ve çok daha fazlası bizlere aktarılıyor. Bu detaylara hakim olabileceğimiz videoyu elbette yukarıdan izleyebilir ve daha fazla detayın sahibi olabilirsiniz. Oyuncuları için daha gerçekçi bir şekilde sunulmak istenen bu yapımda, en büyük futbol liglerinden küçük liglere kadar farklı şekillerde içerikler bizleri bekliyor ve açıklanan detaylara göre 19.000'den fazla oyuncunun her maçtaki hareketlerinin oynanışı ile beraber yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. Dolayısıyla hemen hemen her bir durum için farklı animasyonların ve sistemlerin bizlere sunulacağını aktarmakta fayda var. Oyun içerisinde bildiğiniz üzere hem tek oyunculu hem de çevrimiçi bir şekilde oynayabileceğiniz sistemlerin olduğunu söyleyebiliyor ve oyun için mikro ödeme işlemlerinin de burada yer alacağını aktarabiliyoruz. Sanal oyun içi üyeleri elde etmek için elbette farklı şekillerde görevleri tamamlayabilir, takımınızı zafere ulaştırmaya çalışır veya sanal para birimi ile beraber çeşitli satın alımlar gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
Aynı zamanda gerçek para yatırarak elbette bu sanal para birimlerine sahip olabiliyor ve daha fazla ve daha güçlü oyuncuların sahibi olmak durumunda kalıyorsunuz.
Kendi hikayenizi yazabileceğiniz ve farklı oyuncularla beraber ilerleyebileceğiniz yapımda yukarıda bahsettiğimiz gibi kariyer liginiz bulunuyor. Kariyer liginde istediğinizi gerçekleştirebiliyor, kendi takımınızı oluşturabiliyor veya tamamen kendinizi bir oyuncu olarak yetiştirerek burada güçlü bir konuma gelebiliyorsunuz. Elbette serinin önceki oyunlarında olduğu gibi, kendi karakterinizi oluşturduktan sonra istediğiniz gibi isim verebiliyor ve yıldız futbolcu olmak için takımda yer almaya hazırlanabiliyorsunuz. Farklı liglere doğru ilerleyebileceğiniz takımlardan transfer teklifi alabileceğiniz ve en iyi teklifi değerlendirebileceğiniz yapım, genel olarak futbol deneyimine üst seviyede yaşamamıza aracılık sağlıyor. Bunun dışında elbette oyun sektöründe bildiğiniz üzere futbol kapsamında çok fazla oyun bulunmuyor ve bu seri futbolun öncüsü olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla en büyük rakibi Konami biraz daha saf dışı kalmış durumda ve şu anda ne yazık ki e-football serisinden söz edilmiyor.
 
 

Geldiğimiz noktada elbette dikkat çekici unsurlarla beraber yerimizi alabiliyor, her bir oyuncunun hareketlerini en iyi şekilde değerlendirebiliyor, farklı hareketler sergileyebiliyor ve serinin en yeni sürümünde yapay zeka modellemeleri ve yeni oyun modları dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Bu tarz detaylarla beraber elbette yeni sürüm bir hale bekleniyor ve oyuncuların beğenisini kazanacak mı, hep birlikte görmeye hazırlanıyoruz. Şu anda oyun hakkında elbette birçok detay açığa çıkmaya devam ediyor. Yeni tanıtımların ve fragmanların ilerleyen süreçte daha fazla bir şekilde bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Oyunun aynı zamanda şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz bu sayfa üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bunun dışında oyunun 27 Eylül 2024 tarihinde piyasaya sürüleceğini aktaralım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Simülasyon Oyunu Date Everything Konsollar ve PC için Duyuruldu Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.8.2024 23:42:45

0
Şatış rakamları çok iyi Türkiye de sürekli büyüyorlarTürkçe spikerde gelecektir

BSC Misafiri

27.7.2024 22:49:14

0
fifada trivale midir ne saçmalıktır adam istediği yerden gol atıyor o hareketle umarım artık yoktur oyun zevkini baltalıyor gerçekçilikle alakası olmayan bir şut pes 2009 düzeyini hala yakalayamadı şu fifa

Chosen_One

27.7.2024 22:07:20

0
Fiyatı ne olursa olsun alıp oynayacağım bir oyun çünkü alternatifi yok.

okazaki

27.7.2024 19:41:27

+1
Türkçe tanıtım var ama halen Türkçe spiker getirmiyorlar.

blendw

26.7.2024 15:42:26

0
70 dolar etmez! Türkiyede maaşlar az, o Amerika gibi zengin ülkeleri kapsar. Bölgesel fiyatlandırma yok! ban;(((
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız