Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Motorsport 7 ve Forza Motorsport Grafik Karşılaştırma Videosu

 
 
YouTube üzerinde içerik üreticisi "Cycu1", Forza Motorsport 7 ile yeni Forza Motorsport oyunu arasında grafik karşılaştırması yaptı. Video şeklinde bizlere sunulan bu içerikte Turn10 tarafından geliştirilen yeni Forza Motorsport oyununda yapılan grafiksel değişiklikleri ve iyileştirmeleri ön plana çıkıyor. 
 
İki oyun arasında erken grafik karşılaştırması yapıldı
 
 
 
Forza Motorsport 7, 2017 yılında Xbox One ve PC için çıkış yaptı. Diğer taraftan yeni Forza Motorsport oyunu Xbox Series X|s ve PC platformlarına çıkış yapmaya hazırlanıyor. Turn10 Studios tarafından geliştirilen yeni yarış oyunu son derece ayrıntılı bitki örtüsüne ve çevre detaylarına sahip olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor.
 
Yeni Forza Motorsport oyunu sadece bu gelişmelerle gelmiyor aynı zamanda oyunculara 10 kat daha gerçekçi detaylar sunuyor. Ek olarak oyun içerisinde on binlerce yeni ve tamamen animasyonlu 3D izleyiciler yer alıyor.
 
Beklenen yarış oyunları arasında bulunan Forza Motorsport, 10 Ekim'de geliyor. Oyun aynı zamanda PC'de DLSS 2/FSR 2.0 ve DirectStorage teknolojilerini destekliyor. 
 
İşte karşılaştırma videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Forza Motorsport 7 Microsoft Turn 10 Xbox One Windows 10 PC Yarış Oyunu
Resident Evil 4 Remake ve Village iPhone 15 Pro'ya Geliyor! Hem de Bu Yıl Death Stranding Director’s Cut Bu Sene iPhone 15 Pro'ya Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.9.2023 10:15:15

0
Niye forza 7 böyle tırtıklı gözüküyor..

Dhalsim

13.9.2023 21:37:29

0
Forza Motorsport 7 eminim bu görüntülerdekilerden daha iyi görünüyordur. Yani yeni oyunu satmak için bu tip ticari sahtekarlıklara ihtiyacı yok bu oyunun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport 7
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız