Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'elsuperaguas', Resident Evil 4 Remake için yeni bir mod yayınladı. Bu mod oyuna birinci şahıs kamera bakış açısını dahil ediyor. Fan yapımı bir mod olarak karşımıza çıkan bu paket ile beraber oyunu tekrar oynamak istiyorsanız geçiş yapabilirsiniz.
 
Kamera bakış açıları oyun deneyimini bir hayli değiştiriyor 
 
 
 
Resident Evil 4 Remake, birçok oyun modunu destekliyor ve bu sayede oyunu farklı şekillerde deneyimleyebiliyorsunuz. Her ne kadar bazı sorun ve aksaklıklar ile karşılaşsanız da yine de modları kullanmaya değer.
 
Dikkatinizi çektiyse birinci şahıs modunu buradan indirebilirsiniz. Bu modun çalışabilmesi için bazı modları da indirmeniz gerekiyor. Modları indirmezseniz büyük ihtimalle grafiksel ve çevre anlamında sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu tarz oyun modları fan yapımı olduğundan dolayı elbette oyun içerisinde bazı problemlere yol açabiliyor.
 
Modun işlemesi için aşağıdaki görselde yer alan yani gideceğiniz linkten gereksinimler kısmına tıklayarak belli başlı modları kurmanız gerekli.
 
 
 
Mod tanıtımı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
RTX Remix'li Tomb Raider 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portundan Venom Videosu Geldi

Jer Aders

22.1.2024 13:42:10

0
Grafiklerin kötülüğü göze çok çarpıyor bu modda ya da ekran görüntüleri düşük ayarlardan alınma.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız