Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Cloud Gaming, Yakında Xbox Konsollarına Geliyor

 
 
Microsoft, Xbox Cloud Gaming'in yakında Xbox konsollarına geleceğini duyurdu.
 
Microsoft, Cloud Gaming hakkında şunları belirtti: ''Bu tatilde bulut oyunlarını Xbox Series X|S ve Xbox One'a getiriyoruz. Xbox Game Pass Ultimate üyeleri, doğrudan bulut aracılığıyla 100'den fazla oyun oynayabilecek ve tek düğmeye tıklayarak yeni oyunları keşfedebilecek. Hiçbir yükleme ve bekleme de olmayacak.''
 
Öne çıkan özellikler:
 
-  Xbox Game Pass kitaplığında 100'den fazla yüksek kaliteli oyunu keşfedin ve oynayın.
- Herhangi bir bekleme süresine ve depolama alanına ihtiyacınız yok.
 - Sea of gibi çok oyunculu oyunlara arkadaşlarınızla birlikte giriş yapın.
- Microsoft Flight Simulator ve The Medium gibi yalnızca 9. Nesil Xbox oyunlarını bulut üzerinden Xbox One'ınızda oynayın. (Daha sonra gelecek)
- En geniş ekranlarda bile 1080p/60 FPS desteği sağlanacak. 
 
Sonuç olarak bu hizmet, konsolunuzdaki bulut oyunlarını oynamanıza ve eğlenceye ayırdığınız zamanı daha da arttırır. Tek yapmanız gereken Xbox Game Pass'e gitmek ve bulut simgesi olan oyunları aramak.
 
Duyuru videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu xbox cloud gaming
Into the Pit, Xbox One ve PC için Duyuruldu Wasteland 3 - Cult of the Holy Detonation DLC'si 5 Ekim'de Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

25.8.2021 10:57:58

+2
Xbox One'da Xbox Series oyunlarını oynamak için veya hafızada yer kalmadıysa indirme yapmadan anında oynamak için.

ASKERTUNGA

25.8.2021 08:55:31

+1
55" 2 tane televizyonum var. İkisi de SONY. Biri android tv diğeri ise değil. Android olmayana akıllı televizyona dönüşsün diye Xiaomi Mi Box S android tv box aldım. Alet o kadar küçük ki avucuma sığıyor. Minimal bir PS4 gibi. Neden bunu anlattım biliyor musun? Bu avuç içi kadar alet kendi CPU - GPU - RAM ve ROM u sayesinde salondaki 55" Android Sony Tv den çok daha hızlı çalışıyor. Neredeyse ısınma yapmıyor. Menü geçişleri, film başlatması, kanal geçişleri ışık hızında. Çünkü tv'den harici işleyen bir yapısı var. Tek işi STREAM yapmak. Internetin hızlı olsun yeter, gerisini o hallediyor mantık olarak. Cloud Gaming sayesinde oyun dünyası da bu olaya doğru kayıyor. Artık daha minimal konsollarımız olacak. Sahip olmamız gereken tek şey Gamepass gibi paralı bir oyun hizmeti ile para güçlü bir internet olacak. Yani konsollara verdiğimiz paralar azalacak, oyun hizmeti ve internete verdiğimiz paralar bir miktar artacak. Ve sonunda yer kaplamayan, hantal olmayan ucuz, ergonomik konsollar ile indirmekle vakit kaybetmediğimiz, hafıza sorunu yaşamadığımız bir oyun dünyamız olacak. Gidişat zaten bunaydı. Diskler nasıl ortadan kalktıysa, konsollar da ortadan kalkacak. XBOX CLOUD GAMING bunun ilk adımıdır. Starlink yada benzeri global bir proje ile de 5-10 seneye kalmaz sistem oturur. Belki de bu gördüğümüz son konsol nesli olabilir. Konsol kültürü farklı bir boyuta bürünebilir.

TncyKrmn

25.8.2021 06:21:05

0
İndirme yapmakla uğraşma diye. Tek tuşla istediğin oyuna gir oyna kolaylığı sağlansın diye.

aterikasedi

25.8.2021 04:49:17

0
Series ve gamepass ultimate sahipleri bu konsolu kullannnca ne elde etmiş olacaklar peki.Gamepass kütüphanesinde olmayan oyunlar olacak mı ? Yoksa tek avantajı oyunları indirmemek anında oynayabilmek mi olacak ?

Antikaruh

25.8.2021 01:01:45

+1
Konsolu aldım, niye Cloud üzerinden oynuyorum ki ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız