Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı!

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Santa Monica Studio ile Jetpack Interactive’in üstlendiği God of War Ragnarok resmi olarak PC için duyuruldu. Oyunun PC sürümü 19 Eylül tarihinde Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak. Ön siparişler şu anda açık.
 
Özel oyunlar PC'ye çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere God of War Ragnarok ilk olarak 9 Kasım 2022 tarihinde PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Ücretsiz indirilebilir içerik Valhalla ise 12 Aralık 2023'te yayınlandı. Santa Monica Studio'nun Jetpack Interactive ortaklığıyla PC'ye getirilmeye hazırlanan yapımda Kratos ve Atreus'un macerasına devam edebileceksiniz.
 
Büyük beğeni toplayan God of War'un (2018) devamı niteliğindeki God of War Ragnarok, Fimbulwinter’ın yaklaşmasını konu alıyor. İskandinav mitolojisinde felaketi temel alan soğukların iyice yaklaştığı bir dönemde bulunduğumuz oyunda Kratos ve Atreus önceki oyunda olduğu gibi birbirlerine sahip çıkıyor.
 
Yol boyunca büyüleyici ve ilgi çekici manzaraları keşfedebiliyor ve İskandinav tanrıları ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Aynı zamanda dikkat çekici canavarların burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Ragnarok tehdidinin giderek büyüdüğü yapımda Kratos ve Atreus hem kendilerinin hem de diyarın güvenliğini sağlamaya çalışıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2024 11:09:26

0
Anında ekledim bugün Steam kütüphaneme efsooooo

BSC Misafiri

1.6.2024 11:09:11

0
Sıkıcı ve yorucu .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız