Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Ballistic Moon ekibinin üstlendiği Until Dawn’nın remake sürümü için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeniden yapım sürümü bu sonbaharda PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek. Aynı zamanda oyunun yepyeni bir oynanış videosu yayınlanmış durumda.
 
Until Dawn Remake, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor
 
 
 
Sekiz kişiden oluşan bir arkadaş grubunun başından geçenleri konu alan yapımda, daha önceki grup içerisinde kaybolan iki kişinin izlerini aramaya koyuluyorsunuz. Issız bir kulübe dolaylarına geldiğinizde korku ve gerilimin hat safhaya ulaştığını görebiliyorsunuz. Seçim odaklı yapım içerisinde verdiğiniz her bir karar, grup içerisinde yer alan karakterlerin kaderini etkiliyor ve hangisinin yaşayıp hangisinin yaşamayacağını siz karar verebiliyorsunuz.
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen yeniden yapım sürümü içerisinde baştan inşa edilen modellemeler, animasyonlar, mekanikler ve çok daha fazlası yer alıyor. Korkularınızla yüzleşebileceğiniz ve gerilim dolu ortamlara geçiş yapabileceğiniz oyun sinematik bir deneyimi sunuyor. PlayStation 5 konsolu ve PC için ortaya çıkacak remake birçok oyuncu tarafından bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu

overactive

3.6.2024 13:47:40

+1
Ya hocam ne remake'i ya yapsaydınız ya until dawn 2. Bıktık aynı oyunları oynamaktan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız