Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Geliştirici ekip Everstone Studio, Kuzey Song Hanedanlığı döneminde geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Where Winds Meet için yeni ekran görüntüleri yayınladı. Bunun dışında oyunun daha önce duyurulan PC sürümünün yanı sıra PlayStation 5 için de piyasaya sürüleceği aktarıldı. Ek olarak yepyeni bir oynanış fragmanı bizlere sunuldu.
 
Where Winds Meet açık dünyaya sahip olacak 
 
 
 
PC sürümünün yanı sıra PlayStation 5 için de çıkışını gerçekleştirecek oyunun şu anda ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Oyunun konsol sürümünü PlayStation Store üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Onuncu yüzyılın başında geçen bu yapım içerisinde beş hanedanlık ve on krallığın çalkantılı dönemi konu alıyor.
 
Epik bir macera bizleri beklediği yapımda aynı zamanda açık dünya içerisinde gezip tozabiliyoruz. İlgi çekici dünyada yer alabildiğimiz oyunda aksiyon, macera ve rol yapma unsurları ön plana çıkıyor. Burada oyuncular karakterlerinin kimliklerini keşfetmeye hazırlanarak gizemli unsurları ortaya çıkarabiliyor ve bir kılıç ustasının rolünü üstleniyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeni oynanış fragmanı 
 
 
 
Oyunda neler olacak?
 
Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz ve aksiyon rol yapma deneyimini üst seviyede deneyimleyebileceğimiz yapımda rüzgarı arkamızı alabiliyor ve bir efsanenin doğuşuna tanıklık etmeye hazırlanıyoruz. Doğuya doğru ilerlediğimiz destansı bir yolculukta yer alabildiğimiz yapımdan onuncu yüzyılın başında bulunuyoruz ve burada 5 hanedan ve 10 krallığın çalkantılı dönemine doğru geçiş sağlayabiliyoruz.

Elbette yine diğer oyunlarda olduğu gibi aynı şekilde bu oyunda da siyasi durumların Bir Hayli karışık olduğu bir dünyada yer alıyor ve biz de bu durumdan etkilenerek elbette olaylara el atabiliyoruz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz ve bu bölgeleri keşfedebileceğimiz yapımda bir yandan siyasi burhanın ne kadar zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırdığını görebiliyor, diğer yandan ise hayatta kalmanın yollarını arayabiliyoruz.

Elbette oyun içerisinde farklı farklı siyasi gruplar bulunuyor. Bu gruplardan birine yönelebiliyor ve hem ana görevlerden hem de yan görevlerden istediğimiz şekilde ilerleyebiliyoruz. Açık dünya içerisinde istediğimiz şekilde gezip tozabileceğimiz aksiyon ve macera unsurlarının Bir Hayli ön plana çıktığı ve Çin'de geçen bu yapım içerisinde Destansı Bir yapı ile karşı karşıya kalmaya hazırlanıyoruz. Oyuncular burada ana karakterini kontrol ederken bir yandan da onun kimliklerini öğrenmeye çalışıyor. Elbette ana karakterimiz bu siyasi sıkıntılar içerisinde doğduğu ortamda gerçekten de zorlu bir yapı ile karşı karşıya kalıyor ve oyuncular burada ana karakterinin kendi kimliklerini ortaya çıkarmasını tanıklık edebiliyor.
 
 

Gizemli unsurları ortaya çıkarabileceğimiz ve tuhaf bir yolculuğa adım atabileceğimiz yapımında elbette yapacağımız hamlelerle beraber gidişatı yön verebiliyor ve genç bir kılıç ustasından rolünü üstlenerek burada elimize güzel bir deneyimin geçtiğini söyleyebiliyoruz. Rüzgarı arkamızı alabildiğimiz ve rüzgarlarla beraber kapışabildiğimiz yapımında genç bir kılıç ustası olarak istediğimiz şekilde ilerlerken elbette güçlü Düşmanların bizlere sunulduğunu ve elle ufak bir Düşmanların haricinde bir de gerçekten de zorlu düşmanlarla karşı karşıya kalabildiğimizi aktarabiliyoruz.

Yapım içerisinde kılıcımızı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor ve farklı araçlarla beraber de düşmanlarını üstesinden gelmeye hazırlanabiliyoruz. Zaten oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca ana karakterimizin belli başlı yetenekleri ve becerileri bulunuyor. Temel hareketlerle beraber başlayabildiğimiz yapımda ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu bir yapı ile karşı karşıya gelebiliyor ve bu zorlu yapı ile başa çıkmak için karakterimizin yeteneklerinden ve becerilerinden faydalanmamız gerekiyor.

Siyasi entrikaların bulunduğu bu yapım içerisinde aynı zamanda güç mücadelelerinin ve destan savaşların Gerçekten hem plana çıktığını söyleyebiliyoruz. Destansı savaşların tarihini değiştirebileceğimizi ve aynı zamanda bu savaşlara katılabileceğiniz yapımda gidişatı değiştirebiliyor, çalkantılı bir çağda Çin'de nefes kesen bir mücadeleye atılabiliyor ve burada yapacağımız hamlelerle beraber ortamlara geçiş sağlayabiliyoruz.

Bunlar dışında elbette açık dünyada istediğiniz gibi gezip tozabiliyor ve burada yer aldığınız süre boyunca dikkatinizi çekecek türden unsurlarla karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Burada ilerlediğiniz esnada farklı bölgelerde farklı ortamlarda bulunabiliyor ve her bölgenin kendine özgü atmosferi, manzaraları, düşman çeşitliliği ve daha fazlası bizlere sunuyor. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca ortamlarda kendimizi daha hissedebiliyor ve bu da oyuna olan bağlılığımızı artırıyor.
 
 
 
İlgi çekici ortamlara geçiş yaparken diğer tarafta neler olabileceğini merak edebiliyor ve bu şekilde oyun içerisinde merak uyandıran unsurların bulunduğunu da söyleyebiliyoruz. Artık içinde geçen Destansı Bir maceraya atılabileceğiniz yapım içerisinde bir yandan aksiyon macera unsurlarının ön planda olduğu gibi Diğer yandan ise rol yapma unsurlarını da bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Çünkü burada zaten oyunun özünde Bu tarz bir temel yatıyor ve böylece oyun içerisinde hem karakterimizi geliştirebilir Hem de yeni yeteneklerle beraber düşmanlarını üstesinden gelmeye hazırlanabiliyoruz.

Antik hanedanlarla beraber karşılaşabildiğimiz ve güç mücadeleleri ile dolu dünyada yer alabildiğimiz yapımında Elbette bu dünyada yer almak ve aynı zamanda hayatta kalmak için bizim de güçlü olmamız gerekiyor ve böylece siyasi entrikalar arasında biz de kendi yolumuzu bulmaya hazırlanabiliyoruz. Dolayısıyla oyunu Temel ve arka planda bu tarz bir yapının yer aldığını söyleyebiliyoruz.

Artık hanedanlarla beraber kaosunun ortasına adım atabildiğimiz ve diğer taraftan kültürel zenginliği ne kadar işlendiğini görebildiğimiz yapımda refahla dolu bir dönemden sonra siyasi entrikaların olduğu döneme geçiş yapabiliyor ve bunlarla beraber çalkantılı bir döneme geçiş yaparken kaosu içimizde doğrudan hissedebiliyoruz. Efsanelerle dolu bir dünyada kendimize yer bulabildiğimiz yapımda Elbette Hem karakterimizin nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilir Hem de karakterimizi nasıl duygular içerisinde doğduğunu ve büyüdüğünü deneyimleyebiliyoruz. Efsanelerin doğduğu bir dünyada kendi doğumumuzu ve kaderimizi çevreleyen gizemleri çözmeye hazırlanırken kendi hikayemizi de burada belirleyebiliyor ve aslında burada gidişatımıza kendimiz yön verebiliyoruz. Bu şekilde oyun içerisinde gerçekten de güzel detaylar ile karşı karşıya kalabilir ve düşmanları yenmek için de dikkat çekici özelliklerimizi kullanmak durumunda kalıyoruz.
 
 

Elbette oyunun ön planında aksiyon ve macera sistemi bulunuyor ve aksiyona dahil olduğumuz süre boyunca farklı şekillerde sistemleri ön plana çıkarmaya hazırlanabiliyoruz. Dolayısıyla aksiyon içerisine girdiğimiz zaman düşmanları yenmek için yumruklarımızı kullanabilir, kılıcımızı, mızrağımızı, yayımızı ve ruhumuzu ön plana çıkarmaya hazırlanabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde bulunduğumuz süre boyunca tüm bu unsurlarla beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve elimizdeki detayları en iyi şekilde kullanarak Düşmanların üstesinden gelmeye başlayabiliyoruz.

Yapım içerisinde kullanabileceğiniz geniş bir silah Kütüphanesi bulunmuyor. Bunun yerine Elbette farklı şekillerde Kılıçlar, farklı türdeki kılıçlarla beraber daha güçlü ve istatistikler olarak daha seri mızraklar ve daha fazlasıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Elbette burada hangi yapıya sahip olmak istiyorsanız ona göre kendi aksiyon şamanınızı oyuna dahil edebiliyor ve böylece elinize kılıcınızı, mızrağınızı veya menzilli bir şekilde düşmanlara karşı gelebileceğiniz yayınızı alabiliyorsunuz.
 
Kılıçlarla ve mızraklarla beraber düşmanları yakın dövüş silahları ile ortadan kaldırmaya çalışıyor veya elinizde hiçbir şey yoksa kendi yumruklarınızı konuşturabiliyorsunuz. Bunun dışında Elbette uzak menzilli silahlarla beraber Düşmanların üstesinden gelmek istiyorsanız da bu tarz bir yapı benimseyebiliyor ve elinize yayınızı alabiliyor ve böylece hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan çeşitli özgürlükler arasında bulunuyor ve böylece oyunculara çeşitli özgürlükler sunularak dilediği silahı kullanmasına izin veriliyor.
 
Düşmanlarımızı yenmek için elbette farklı şekillerde ilerlemeye çalışıyor, karakterimizin Temel yeteneklerinden faydalanmaya hazırlanabiliyor ve düşmanların saldırılarından kaçınmak için türlü hareketler sergileyebiliyoruz. Zıplayabiliyor, sağa sola doğru hamle yapabiliyor, manevralar yapabiliyor, hızlı bir şekilde koşabiliyor ve daha fazlasıyla beraber karakterimize en iyi şekilde kullanmak durumunda kalıyoruz. Sonsuz olasılıklarla dolu bir dünyada yer alabildiğimiz yapımda Elbette ek olarak adım atabileceğimiz çeşitli aktiviteler bulunuyor ve bunlarla beraber ilgi çekici aktivitelerle karşı karşıya gelebiliyoruz.
 
 

Açık dünyada gezip tozabileceğimiz, görkemle ve vahşi doğayla çevrili bir ortamda kendimizi bulabileceğimiz ve aynı zamanda gizemli mağaralara doğru ilerleyip tehlikeli kanyonlardan geçebileceğimiz oyunda canlı şehir görüntüsünün olduğunu söyleyebilir ve türünü tek örneği bir macera sistemi ile beraber de karşı karşıya gelebileceğimizi aktarabiliyoruz.

Bunun dışında oyunda Elbette dinamik sistemler bulunuyor ve gerçekçi hava koşulları ile beraber de oyunda ilerlerken bir yandan havanın değiştiğini ve bir yandan Güneş açarken Diğer yandan ise doğrudan yağmurların çiselediğini deneyimleyebiliyoruz. Bu, oyunda yer alan ve gerçekçiliği arttıran unsurlar arasında bulunuyor ve böylece atmosferlerin ve manzaraların bu şekilde değişkenlik gösterdiğini söyleyebiliyoruz.

Oyunun içerisine Gerçekten güzel sistemlerin olduğundan bahsederken aynı zamanda doğal afetlerin olduğunu da Söyleyebiliyoruz. Bu doğal afetlerle beraber elbette ilerlerken ve görev boyunca farklı yerlere geçiş yaparken bir yandan da sistemlerin yıkıldığını ve kayaların aşağıya doğru kaydığını ve bazı bölgelerde bu tarz doğal afetlerle beraber karşı karşıya geldiğimizi deneyimleyebiliyoruz.

Bunun dışında insan çatışmaları ile beraber gerçek sonuçları burada ortaya çıkabiliyor ve yaptığınız her hamle boyunca dünyanın Oldukça hızlı bir şekilde etkilendiğini söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla bir karakterin diğer karakterle kapışması ve savaşması bile burada yer alan dünyayı doğrudan etkiliyor ve somut bir şekilde farklı şekillerde sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabiliyor. Dolayısıyla ilerlerken burada oldukça dikkat etmeniz gerekiyor ve böylece kendi hamlelerinize sahip çıkmanız şart.
 
 

Antikhaneden dönemine geçiş yapabildiğince düşmanlarımızı yenmek için kendi kaderimizi kucaklayabileceğimizi yapımda kahramanların yükseldiği ve efsanelerin doğduğu bir dünyada bulunuyor ve elimizden geleni yapmaya koyularak kendi hikayemizi burada yazmak durumunda kalıyoruz.

Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğimiz ve gerçekçi hava koşulları ile ve dinamik sistemlerle ilerleyebildiğimiz yapımında binlerce ilgi alanında ortaya çıkarmaya çalışıyor. 20'den fazla farklı bölgenin oyun içerisinde yer alacağını söyleyebiliyoruz. Yine yukarıda bahsettiğimiz gibi her bölgenin Farklı ortamları atmosferleri düşman çeşitliliği ve daha fazlası bizlere sunuluyor ve böylece oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda merak uyandıran sistemlerle karşı karşıya gelebiliyoruz.

Bunun dışında oyunda Elbette birden fazla çeşitli karakterle etkileşime girebiliyor ve karakterlerin dikkat çekici bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliyoruz. Aynı zamanda oyunda geleneksel antik enstrümanlarını çalabiliyor, esrarengiz kedilerin bulmacalarını çözebiliyor ve çok daha fazlasını yaparak oyundaki dikkat çekici gizemli unsurların üstesinden gelmeye çalışabiliyoruz. Bu da oyunda yer alan dikkat çekici unsurlar arasında bulunuyor ve bunlarla beraber de kendimizi güzel bir dünyada ve etkileşimle bir yerde bulabiliyoruz.
 
Oyunda doğa ve toplum birbirine bağlı olarak yer alıyor ve burada yapacağımız hamlelerle beraber dünyanın değiştiğini ve somut olarak doğrudan sonuçların bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Kaderimizi istediğimiz gibi şekillendirebileceğimiz yapımda derin rol yapma unsurlarının olduğunu söyleyebiliyor ve dilediğimizi gerçekleştirmek için Çin kökenli dövüş sanatları üzerinde ustalaşmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Bir yandan şövalyelik eğitimi alabileceğimiz diğer yandan ise doğrudan hızlı bir şekilde ilerleyebileceğimiz yapımda benzersiz bir doğu savaş sistemi kullanılarak ilgi çekici sistemlerin burada bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz.
 
 
 
Aynı zamanda oyunda karakter odaklı bir yapı yer alıyor. Bu karakter odaklı yapı ile beraber çok sayıda kendini açabileceğimiz becerilerin olduğunu söyleyebiliyor, egzotik silahları elimize alabiliyor ve karakterimizi daha da geliştirmeye çalışabiliyoruz. Burada karakterimizin becerilerini geliştirmeye çalışıyor, yeni becerileri açabiliyor ilerlemesi ile beraber yeni özelliklerin açığa çıkmasını sağlayabiliyor, özelleştirme sistemlerinin burada olduğunu söyleyebiliyor ve yükseltme sistemleri de ilgi çekici bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.

Yapım içerisinde son olarak aksiyon dahilinde mızraklar kullanabiliyor, kılıçları elinize alabiliyor, çift bıçaklarla beraber Düşmanların üstesinden gelebiliyor, şemsiye ve yelpaze gibi silahları da aynı şekilde kullanmanız gerçekten de Oldukça çeşitli sistemlerin bizlere sunulduğunun göstergesi diyebiliyoruz. Yakın mesafe sistemlerle Rakiplerimize yüzleşebileceğimiz veya uzaktan düşmanları alt etmek için yayımızı ve okumuzu kullanabileceğimizi yapım genel olarak bu tarz bir sistemle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu beklemeye koyulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi

Babblebabble

1.6.2024 14:28:54

0
"Aksiyon rol yapma oyunu", souls-like değilse oynanır sanırım. Öyle mi değil mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız