Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu

 
 
Yayıncı Konami ve geliştirici Bloober Team beklenen yeniden yapım Silent Hill 2’nin çıkış tarihini açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 8 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden dünya genelinde 70 dolarlık fiyat etiketi ile satılacak ve ön siparişler şu anda mevcut. Ülkemizde ise 32.99 dolardan satışta.
 
Ön siparişler şu anda açık durumda
 
 
 
Silent Hill 2 remake sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar, Tavşan Robbie maskesine (PlayStation 5'e özel) ve baş karakter James için Köpek Mira maskesine sahip olabilecek. Standart sürüme ek olarak oyunun Dijital Deluxe paketi de bizlere sunulacak. Bu paket içerisinde dijital sanat kitabı, dijital film müziği ve James için Piramit Kafa maskesi (pizza kutusu) yer alacak.
 
Ölen eşinden gizemli bir mektup alan ana karakterimiz James, eşini bulma umuduyla terk edilmiş bir göl kasabası olan Silent Hill'e gidiyor. Yeniden tasarlanan ortamlar, karakter modellemeleri, dövüş mekanikleri ve çok daha fazlası remake sürümü içerisinde yer almayı bekliyor.
 
Son olarak Digital Deluxe Edition için ön siparişler, 6 Ekim'de oyuna 48 saatlik erken erişimi de içeriyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2024 12:33:21

0
Türkiye fiyatına alınır ona laf etmem ama dünya geneli 70$ çok bu oyuna ben vermezdim.

Kevlar Bey

2.6.2024 04:49:14

0
Yabancı bir forumda birisi "2000'li yılların AAA oyunu için yapılan sözde yeni nesil AA bir remake için 70$ ödeyeceğiz, bu riski alamam" demişti. İşin kısa tanımı bence bu olur... İlk oyundaki atmosferin yarısını ekleseler yine razıyız, Konami Remake konusunda az da olsa Capcom'a çekseydi...

BSC Misafiri

1.6.2024 11:09:19

0
70 dolar çok abi,hadi bizde 33 ama 70 değilde 50 veya 60 dolar beklerdim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız