Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     Dünyanın en iyi VALORANT takımlarının Çin'in Şanghay şehrinde mücadele ettiği VALORANT Champions Tour 2024: Masters Şanghay turnuvasında Playoff etabı 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. Üst tura yükselen takımlar G2 Esports ve Team Heretics oldu.
 
     VCT 2024: Masters Şanghay'da Playoff etabı 2. günü Paper Rex ile G2 Esports ve EDward Gaming ile Team Heretics karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda G2 Esports, Paper Rex'i 2-1, Team Heretics ise EDward Gaming'i 2-0 mağlup ederek, adlarını üst tura yazdırmayı başardılar. Üst turda galip olan takımlar G2 Esports ve Team Heretics karşı karşıya gelecek!
 
     Alt turda temsilcimiz FUT Esports ile Fnatic ve Paper Rex ile EDward Gaming karşılaşacak. Playoff etabının 3. günü, alt tur karşılaşmalarıyla yarın devam edecek.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız