Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

 
 
Survios ekibi, yeni duyurulan sanal gerçeklik aksiyon korku oyunu Alien: Rogue Incursion'a bakış attı ve bununla beraber yepyeni bir fragman yayınladı. 
 
Sanal başlıklar için Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor 
 
 
 
Alien: Rogue Incursion, korku ve gerilim dolu bir atmosferi bizlere sunmayı hedefliyor ve oyuncuların cesaretini, zekasını ve becerisini test edecek unsurları bünyesinde barındırıyor. Hikaye odaklı tek oyunculu ve aksiyon korku deneyimini bizlere sunan yapım yüksek gerilime sahip bir nişancı aksiyon sistemini de içeriyor.
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilen oyunda ilgi çekici görseller ve animasyonlar bizleri bekliyor. Purdan adlı bir gezegende yer aldığımız yapımda istila edilmiş bir tesis içerisinde bulunuyor ve her zamanki gibi buraları keşfederken korku dolu unsurlarla karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Açıklanan detaylara göre Alien: Rogue Incursion, 2024 yılı içerisinde PlayStation VR2, SteamVR ve Quest 3 için piyasaya sürülecek.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
İlk bakış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız