Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls IV: Oblivion için Yeni HD Doku Paketi Yayınlandı

 
 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls IV: Oblivion için yeni bir HD doku paketi yayınlandı. Mod geliştiricisi 'GBRPluss' tarafından bizlere sunulan bu paket, oyunda yer alan tüm manzaraları ve dokuları elden geçiriyor ve oyunu bir kez daha oynamak isteyenlere hitap ediyor.
 
HD doku paketi bir hayli dikkat çekiyor 
 
 
 
GBRPluss yeni dokuları sergilemek için karşılaştırmalı ekran görüntülerini paylaşmış durumda. Bu ekran görüntülerine bakarak nasıl bir değişim yaşandığını anlayabilirsiniz. Ortaya çıkan bu görüntülerle beraber genel olarak yapay zeka destekli HD doku paketlerinden daha iyi görünüyor diyebiliriz. Yeniden düzenlenmiş dokuların orijinal sürümden çok daha kaliteli olduğunu da aktaralım.
 
The Elder Scrolls IV: Oblivion oyununa geri dönüş yapmak istiyorsanız ve yeniden düzenlenmiş paket ile beraber oynamak istiyorsanız modu buradan indirebilirsiniz. Bu paket, diğer 4K doku paketleri ile beraber uyumlu değil. Dolayısıyla sadece bu paketi kurmanız gerekiyor. Eğer başka bir doku paketi yüklediyseniz bazı hatalar ortaya çıkabilir.
Karşılaştırmalı ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Elder Scrolls III: Morrowind Bethesda PC RPG
PUBG'ye Yıkılabilir Alanlar Geliyor Albion Online Artık Türkçe Oluyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls III: Morrowind
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız