Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls III: Morrowind Rebirth Modu için Yeni Sürüm Yayınlandı

 
 
Mod geliştirici 'trancemaster_1988', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls III: Morrowind için Rebirth Modunun 6.5 sürümünü yayınladı. 6.5 sürümü, Vivec City'yi geliştiriyor ve Dagoth Ur'a yeni bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca kullanabileceğiniz yeni zırhlar ve silahlar da bu sürümle geliyor.
 
Yeni içerikler ve hata düzeltmeleri yer alıyor 
 
 
 
Rebirth modunun yeni sürümü sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda  bazı hataları düzeltiyor ve grafikleri daha da iyi hale getiriyor. Bilmeyenler için Morrowind Rebirth, Bethesda'nın klasik rol yapma oyununun tamamen yeniden düzenlenmiş sürümü olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bu mod, görmeniz ve yapmanız için sayısız yeni ayrıntılar, silahlar, zırhlar ve çok daha fazlasını oyuna dahil ediyor. Temel olarak bu klasik TES oyununu tekrar oynamak isteyenler için mutlaka sahip olunması gereken bir mod diyebiliriz.
 
İlgilenen modu aşağıdaki linkten indirebilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Elder Scrolls III: Morrowind Bethesda PC RPG
Alan Wake 2 için Büyük Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla İyileştirme Half-Life 1 Steam'de Ücretsiz: 20 Kasım'a Kadar Kütüphaneye Ekleyebilirsiniz!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls III: Morrowind
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız