Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls IV: Oblivion için 21 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'Bobobass84', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Oblivion için tüm dokuları iyileştiren ve AI (yapay zeka) ile geliştirilmiş yeni bir 4K doku paketi yayınladı. Bu paket sıkıştırılmış dosyayla beraber yaklaşık 7,8 GB boyutunda ancak paketten çıkarıldığında 21 GB boş disk alanı istiyor.
 
Tüm dokular dört kat daha iyileştiriliyor
 
 
 
Modun adında da anlaşılacağı gibi mod geliştiricisi oyunun tüm dokularını dört kat geliştirmek ve iyileştirmek için AI tekniklerini kullanıyor. Bu paket, ana oyunun ve tüm DLC'lerin için dokularını yükseltiyor ve böylece daha net bir görüntü karşımıza geliyor. Geliştirici Bobobass84 orijinal oyunla birebir karşılaştırma yaptığı herhangi bir ekran görüntüsü veya video paylaşmasa da aşağıda mod için çeşitli görüntüler yer alıyor.
 
Bu 4K doku paketi, orijinal dokuları geliştirmek için yapay zeka tekniklerini kullandığından dolayı oyunun orijinal sanat stilini koruyor. Bu doku paketi diğer doku paketleriyle uyumsuz olabiliyor. Dolayısıyla bu doku paketini tek olarak kullanmanız tavsiye ediliyor.
 
Doku paketine aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Elder Scrolls III: Morrowind Bethesda PC RPG
Xbox Game Studios, Dövüş Oyunu Killer Instinct için 10. Yıl Dönümü Güncellemesini Duyurdu Gran Turismo Filminden Nissan GT-R Aracı Gran Turismo 7'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

7.8.2023 08:07:38

+1
Bu eski oyunların problemi grafik değil animasyon. İstersen 16k doku paketi yap animasyonlar kütük gibi olduktan sonra anlamı yok.

JaReD22

6.8.2023 16:47:31

0
Baya güzel duruyor oyunu kurup deneyeyim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls III: Morrowind
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız