Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elder Scrolls 4: Oblivion Remake Yolda Olabilir: İşte İlk Detaylar

 
 
Bethesda tarafından oyunculara 2006 yılında sunulan aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls IV: Oblivion ile ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun yeniden yapım sürümü yolda. Bu remake sürümünün Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapımını geliştiren Virtuos ekibi tarafından sunulacağı belirtiliyor.
 
Elder Scrolls 4: Oblivion Remake yolda olabilir
 
 
 
Virtuos ekibinin eski bir çalışanı olduğu söylenen bir Reddit kullanıcısı, "GamingLeaksAndRumors" dizininde (Xfire tarafından bildirildiği üzere) şu anda silinmiş olan bir gönderi ile beraber çeşitli iddialarda bulundu. Bu gönderide The Elder Scrolls 4: Oblivion'ın remake sürümünün geliştirildiği belirtildi. Eğer gerçekten eski bir çalışan ise bu durum olayı doğrulayabilir.
 
Diğer taraftan gönderide sadece Elder Scrolls 4'ün yeniden yapım sürümü yer almıyor aynı zamanda ekibin Metal Gear Solid 3'ün yeniden yapımı dahil beş ayrı proje üzerinde çalıştığı aktarılıyor. Gönderide ayrıca Oblivion oyununun hem Unreal Engine 5 hem de Oblivion oyun motoruyla geliştirildiği belirtiliyor. Teknik açıdan nasıl bir deneyim sunar bilinmez ancak örnek vermek gerekirsek: Oyunun grafikleri Unreal Engine 5 ile işlenirken oynanış / fizik ve diğer unsurlar Oblivion motoruyla işlenecek.
 
Son olarak remake sürümün 2024'ün sonunda veya 2025'in başlarında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Bunun yanı sıra yeni sürümün Virtuos'un Paris stüdyosu tarafından geliştirildiği söyleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Elder Scrolls 4 Oblivion remake
World of Warcraft Dünyası Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Konsept Video Fallout Dizisinden Set Görüntüleri Sızdırıldı: Bazı Yapılar Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Asd1234dsq

1.8.2023 12:51:20

0
Ben aglarken sen de Redfall oynarsin artik.

Asd1234dsq

1.8.2023 12:46:41

0
Sony gecmisin ekmegini yiyormus🤣 Son iki yila bak bakalim bi sony kac oyun cikardi microsoft kac oyun cikardi. Satin aldigi onca studyodan studyolardan bir tek Redfall🤣🤣🤣 oyununu gorduk. Inan bana bu studyolar satin alinmamis olsalardi simdiye kadar oyunlsrini cikarmislardi.

Philipp_Plein

1.8.2023 06:52:34

+2
Yeni oyun yapılsa bile ömür boyu PS’a çıkmayacak ağlayabilirsin

Enes Eyibil

31.7.2023 19:45:11

+3
Bu ne Sony aşkı , ürün Microsoft'un nasıl Sony özel olacak ? Hadi onu bunu geçtim koskoca 3 seneyi bitirip 4 seneye geçeceksin Sony den adam akıllı ne gördün ? Sony sadece geçmişin ekmeğini yiyor gelecekte o ekmek bitecek

RocK__StaR

31.7.2023 18:49:46

0
Bethesda yapımı olmayacak bilgin olsun

Asd1234dsq

31.7.2023 18:00:38

0
Aynen gerek yok. Gelecekse bile playstationa ozel olarak gelmeli.

aterikasedi

31.7.2023 16:43:07

0
Yahu ne gerek var. Yeni oyun yapın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls III: Morrowind
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız