Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Albion Online Artık Türkçe Oluyor!

 
 
MMORPG tutkunlarının uzun zamandır beklediği haber geldi! Dünya üzerinde en sevilen MMORPG oyunlarından bir olan Albion Online Türkçe dil desteğini yeni Avrupa sunucusu ile birlikte duyurdu.
 
Bu büyük gelişme ile birlikte Türkiye’deki oyuncuları çok daha keyifli bir Albion Online deneyimi bekliyor. Sandbox Interactive tarafından geliştirilen fantezi sandbox MMORPG oyunu olan Albion Online, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleri için optimize edilmiş yeni Albion Avrupa sunucusunun açılacağını duyurdu.
 
 
 
Bu yeni sunucu sayesinde bizi bekleyen gelişmeler şöyle:

- Tüm oyuncuların eşit bir başlangıç yapıp Albion dünyasından bir alanı kendilerinin ilan edebilecekleri yeni ve henüz el sürülmemiş bir oyun sürümü
- Mevcut ABD ve Asya sunucularından tamamen ayrı ve bağımsız bir oyun dünyası
- Tüm Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi için büyük ölçüde iyileştirilmiş bağlantı hızları ve ping değerleri
- Oyun ve sunucu etkinliklerinin (mıntıka savaşları, Kristal Ligi, Beylik Savaşları, bakım vb.) bölge için optimize edilmiş şekilde zamanlanması
- 3 Nisan'da başlayacak olan Kapalı Beta sürecine erişim sunan Kurucu Paketleri sayesinde yeni sunucuya erken erişim ve mevcut karakterleri ve lonca isimlerini koruma hakkı
- Kurucu statüsünden bağımsız olarak tüm oyuncular için, 10 Nisan'da başlayacak olan Açık Beta sürecine erişim hakkı
 
Kurucu paketi detayları 
 
 
 
Sunucu açıldığında oyun yalnızca bu bölgedeki değil tüm dünyadaki oyuncular tarafından ücretsiz bir şekilde indirilip oynanabilir olacak. Ayrıca mevcut sunucularda olduğu gibi oyun, Albion Avrupa'da da tamamen platformlar arası olmaya devam edecek ve böylece oyuncular tek bir hesapla PC, Mac, Linux, Android ve iOS cihazlarından oynayabilecek.

Oyuncular, Kurucu Paketlerini satın alarak 3 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Kapalı Beta sürecine tam erişim ve Albion Doğu sunucusuna erken erişim hakkı kazanacak. Kurucu Paketleri, beta ve erken erişim hakkının yanı sıra, mevcut karakteri ve lonca isimlerini koruma fırsatı tanıyacak. Üstelik altın (oyunun premium para birimi), premium (oyuncunun oynanış kalitesini artıran içerikler ve ilerleme hızlandırması) ve Kuruculara özel isim etiketleri, avatarlar, mobilyalar ve gösteriş eşyaları da dâhil olmak üzere birçok oyun içi eşya elde etme fırsatı sunacak. 
 
Böylece oyuna yeni başlamak isteyenler ve oyundan maksimum keyif almak isteyenler bu fırsata sahip olacak.

Resmi site şu anda açık durumda. Albion Online’a göz atmak ve yarın satışa sunulacak Kurucu Paketlerine göz atmak için tıklayın.

2024’ün MMORPG türü tutkunları için en altın yıl olacağını söyleyebiliriz çünkü bu gelişmelerle birlikte oyun deneyiminde yeni bir seviyede buluşulacak.
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
albion online albion online mmo mmo pvp pvp ultima ultima online pc android mobil tablet
The Elder Scrolls IV: Oblivion için Yeni HD Doku Paketi Yayınlandı WWE 2K24'ün PC Sürümü için İlk Güncelleme Yayınlandı

Curtius

11.3.2024 17:30:49

0
p2w
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Albion Online
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız