Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG'ye Yıkılabilir Alanlar Geliyor

 
 
Battle Royale oyunları arasında en iyi yere sahip olan PUBG için yeni bir yol haritası oluşturuldu. 2024 yılı içerisinde oyunculara sunulması planlanan bu yol haritası içerisinde yıkılabilir alanlar ön plana çıkıyor. Bu doğrultuda geliştirici ekip 24 dakikalık bir video yayınlamış durumda.
 
Strateji konusunda yeni çeşitlilik geliyor 
 
 
 
Videoda geliştiriciler, yıl boyunca oynaması ücretsiz Battle Royale oyununa eklenecek bir dizi yeni özelliği oyunculara sunuyor. Oyuna bu kapsamda dinamik yeni alanlar, strateji unsurları ve taktik katmanları gelmeyi bekliyor. Aynı zamanda yıkılabilir alanların daha da fazla ön plana çıkacağı belirtiliyor.
 
PUBG'nin resmi sitesinde yer alan bir açıklamada, oyunculara binaların bazı bölümlerini stratejik olarak yok edebileceği yeni mekaniklerin sunulacağı aktarılıyor. Yıkılabilir alanların oyuna dahil edilmesiyle beraber yeni saldırı ve savunma stillerini ortaya çıkabilir ve kendinize göre stratejiler ve taktikler benimseyebilirsiniz. Bu da oyundaki çeşitliliği arttıran unsurlar arasında yer alacak.
 
Daha önce oyunda elbette yapışkan bombalarla beraber patlatılabilen belirli alanlar bulunuyordu. Ancak bu durum şu anda daha da gelişme gösterecek gibi duruyor. Çünkü yeni yol haritası ile beraber daha fazla yıkılabilir alanın bizlere sunulacağı ve strateji açısından da yeni taktiklerin benimseneceği bildiriliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Switch Online'a Üç Mario Game Boy Oyunu Geliyor The Elder Scrolls IV: Oblivion için Yeni HD Doku Paketi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız