Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers Satışları 2,5 Milyonu Geçti

 
 
SEGA, Sonic Frontiers'ın toplam satışlarının 2,5 milyonu aştığını duyurdu.
 
Sonic Frontiers, 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Sonic’i Hiç Olmadığı Gibi Deneyimleyin! 
 
Sonic the Hedgehog’un en yeni yüksek hızlı macerasında dünyalar çarpışıyor! Nefes kesici bir aksiyon, macera ve gizem dünyasını keşfederken, güçlü düşman sürüleriyle savaşın. Beş adet devasa Starfall Adasında yarışırken, yeni yüksekliklere doğru hızlanın ve yüksek hızlı açık alan platform özgürlüğünün heyecanını yaşayın. Maceraya dalın, Kadimlerin gücünü kullanın ve bu yeni gizemli düşmanları durdurmak için savaşın. Sonic oyunlarının zirvesine hoş geldiniz!
 
Sık ormanlarla, taşan şelalelerle, cızırdayan çöl manzaraları ile dolu olan ve her birinin, eşsiz aksiyon platform mücadeleleri ile keşfedilecek gizli sırlara sahip olduğu, beş adet devasa dünya dışı adada yarışın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform pc Sonic Frontiers
Genshin Impact Türkçe Dilinin Eklenişini Drone Işık Gösterisiyle Kutladı Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster, Switch, iOS ve Android için Duyuruldu

mehmetalpertr

13.12.2022 20:34:40

0
Bunu yapacaklarına Sonic Adventure 1-2 ( Dreamcast ) Remake yapsalar daha iyiydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız