Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers, 3.2 milyon satış sayısına ulaştı!

 
 
SEGA, açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers'ın 3.2 milyon satış sayısına ulaştığını açıkladı. Birçok platforma çıkış yapan Sonic Frontiers'ın PC sürümü oyuncuları tatmin etmeye devam ediyor. PC sürümünde tek eksik veya sorunlu yanının çizim mesafesi olduğu belirtiliyor.
 
Oyun satmaya ve oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Sonic Frontiers, 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz senenin sonlarında çıkış yapan oyun şu anda da satmaya ve oynanmaya devam ediyor. SEGA, geçen senenin Aralık ayında Sonic Frontiers'ın toplam satışlarının 2,5 milyonu aştığını duyurmuştu. Şimdi ise bu sayı 3.2 milyona ulaştı.
 
Kirpi Sonic ile büyük bir maceraya atıldığımız oyunda geniş bir açık dünya bizleri bekliyor. Oyunda farklı aksiyon mekanikleri üzerinde ustalaşabiliyor ve platform zorluklarının üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Sık ormanlardan taşan şelalelere kadar farklı bölgelerin yer aldığı oyunda hem ana hem de yan görevleri yapabiliyoruz.
 
Sonic Frontiers şu anda Steam'de yüzde 30'luk bir indirimle 602,33 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming platform pc Sonic Frontiers
FromSoftware'in yeni oyunu Armored Core 6'nın fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı! Layers of Fear için UE5 teknoloji videosu yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

1.5.2023 12:20:24

0
Sonic iyi dönüş yaptı filmleri de gayet güzeldi

aykut291

30.4.2023 16:15:01

0
Bizimkilerin bakış Açısı Dünyayla tamamen ters.Mevcut Sonic Oyunlarını Açık Dünyayla birleştirip harmanlamışlar adamlar.Oyun içerisinde hem normal sonic gibi Oynana bölümler hemde açık Dünya ve hikaye var.Uzun zamandır yapılmış en iyi Sonic Oyunu.Dünyada hastaları çok banada hitap etmiyor mesela bana oyunun mekanikleri çok karmaşık geliyor ama hastaları o mekanikle neler neler yapıyor.

BSC Misafiri

29.4.2023 18:23:53

+1
gayet iyi satmış 92 tl bile etmez diyorlar bizimkiler bende almam bu arada ama söylemeden geçemeyeceğim iyi satmış maliyeti vs zarar etti mi bilmiyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız