Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers'ın ilk büyük DLC'si bu hafta geliyor

 
 
Sonic Team tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers için ilk büyük DLC güncellemesi bu hafta geliyor. Yayıncı Sega, "Sights, Sounds and Speed" olarak adlandırılan DLC'nin 23 Mart'ta yayınlanacağını bir e-posta yoluyla oyunculara bildirdi. E-posta, DLC hakkında pek fazla ayrıntı içermiyor.
 
Yeni DLC birçok ek içeriği oyunculara sunacak 
 
 
 
Sega daha önce 2023 yılı bir içerik yol haritası yayınlamıştı ve bu kapsamda büyük genişletme paketlerinin sunulacağını belirtmişti. Şimdi ise planın ilk parçasını deneyimlemek üzereyiz. Yol haritasında ilk güncellemenin bir Fotoğraf modunu, Müzik Kutusunu (Jukebox) ve yeni Mücadele modlarını içereceği belirtiliyor. Bu içerikler de 'Sights, Sounds and Speed' adlı güncellemeyle uyuşuyor. Dolayısıyla belirtilen içeriklerin bu paketle beraber geleceğini söyleyebiliriz.
 
E-posta içeriğine bakacak olursak yine burada da DLC ile ilgili birkaç bilgi yer alıyor. E-postada tam olarak şunlar yazıyor: "Sonic Frontiers için üç ücretsiz içerik güncellemesinden ilki 23 Mart'ta geliyor. Yeni eklenen özellikler ve modlarla breaber Starfall adalarının yeni içeriklerini deneyimleyebileceksiniz." 
 
Sonic Frontiers, 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle platform pc Sonic Frontiers
Dark Souls 3 için hayran yapımı kolay mod yayınlandı Steam ilkbahar indirimlerinde 50 TL altı oyun tavsiyeleri

BSC Misafiri

21.3.2023 09:48:04

0
Oldum olası 3D Sonic oyunlarından bir türlü keyif alamadım. Tek istisnam PS2 döneminde çıkan Shadow the Hedgehog oyunudur, diğer oyunların hepsi hiç bir şey anlamadan, speedrun yapıp, keyif alamadan bölümü çok hızlı bitirmem ile sonuçlanıyor. Sonic Frontiers'ı da denedim güzel bir değişiklik olmuş ama oyunun gezme kısımları acayip boş ve sonic evrenine uymayan bir şekilde mantıksız hissettiriyor. Belki bu oyunda değil ama, bu oyundan edindikleri tecrübeler ile bir sonraki oyununda açık dünyası için The Legend of The Zelda klonu olmayı başarabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız