Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Dream Team için Açılış Animasyonu Yayınlandı

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici HARDlight, Sonic the Hedgehog 3D aksiyon platform oyunu Sonic Dream Team'in açılış animasyonunu yayınladı. Açılış animasyonu Sonic ve arkadaşlarının Dr. Eggman ile mücadelesini konu alıyor. Animasyon Tyson Hesse tarafından yönetiliyor, Powerhouse Animation tarafından canlandırılıyor ve müzikler Tee Lopes tarafından besteleniyor.
 
Çarpık rüyalar dünyasında yeni bir macera 
 
 
Sonic the Hedgehog, Sonic Dream Team ile geri dönmeye hazırlanıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda dur durak bilmeyen aksiyon ve heyecan dolu maceralar bizleri bekliyor. 
 
Bu yepyeni Sonic macerasında kötü Dr. Eggman, gerçek dünyada rüyaları gösterme gücüne sahip eski bir cihaz olan The Reverie'yi keşfediyor. Bu kapsamda çarpık rüya manzaralarında gezinebiliyor, arkadaşlarınızı kurtarmaya çalışıyor ve Dr. Eggman'ın kabus gibi dünya hakimiyeti hayallerine son vermeye başlıyoruz.
 
Sonic Dream Team 5 Aralık tarihinde Apple Arcade için çıkış yapacak. 
 
Açılış animasyonu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform pc Sonic Frontiers
Warhammer 40,000: Space Marine II Ertelendi A Plague Tale Serisinin Yeni Oyunu mu Geliyor? İşte Heyecan Verici İş Birliği

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız