Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sızdırılan Belgelere Göre Önümüzdeki Yıl Yeni Bir Sonic Oyunu Daha Geliyor

 
 
Sega tarafından oyunculara ve hayranlara sunulan Sonic serisi için yeni bir gelişme ortaya çıktı. Sızdırılan belgelere göre gelecek yıl yeni bir Sonic the Hedgehog oyunu geliyor. Ek olarak Sonic Superstars oyunu için de yeni bir DLC sunulma planları karşımıza çıkıyor.
 
Bu belge ilk olarak Reddit'te ortaya çıktı
 
 
 
Sızıntı olayı ilk olarak Reddit'te ortaya çıktı ve yakın zamanda kaldırıldı. Burada paylaşılan gönderide Sega'nın yaklaşan Sonic oyunu ve içerikleri için bir belge sunuldu. Bu belge içerisinde hangi oyunun ne zaman çıkış yapacağı gibi çeşitli listemeler yer aldı. 
 
Belgeye göre yaklaşan Knuckles TV dizisi 2024'ün 1. çeyreğinde yayınlanacak ve aynı çeyrekte Netflix dizisi Sonic Prime'ın üçüncü sezonu bizlere aktarılacak. Sonic Superstars oyununun ek paketi ise 2024 yılı içinde çıkış yapacağı belirtiliyor.
 
Bunun dışında yeni bir Sonic the Hedgehog oyununun piyasaya sürülmek üzere listelendiğini bu belge içerisinde görebildik. Eğer bu bilgiler doğruysa 2024 yılı içerisinde yeni bir Sonic oyunu ve Superstars (2023) için yeni bir ek paket geliyor demektir. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle platform pc Sonic Frontiers
Like a Dragon: Gaiden Çıkış Gününde İngilizce Dublaja Sahip Olmayacak Sam Lake: Alan Wake 2'nin Ücretsiz DLC'si Oldukça İlgi Çekici Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız