Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'da yüzler gülüyor! Sonic Frontiers satışları beklentileri aştı

 
 
SEGA tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yakın zamanda 3.2 milyon satış rakamına ulaştığı şimdi ise bu rakamın 3.5 milyona ulaştığı bildirilen oyun en çok satan Sonic (3D) oyunu oldu. 
 
Sonic Frontiers ekibin beklentilerini aştı
 
 
 
Sonic serisi içerisinde birçok yapım bulunuyor ve bu yapımlar oyunculara sunulmaya devam ediyor. Geldiğimiz noktada satış konusunda Sonic Heroes adlı oyun liderliği sürdürüyordu ancak şimdi bu durum değişti ve tahtı Sonic Frontiers aldı. Sonic Frontiers şu anda PC'nin yanı sıra tüm büyük konsollarda mevcut.
 
Sonic Frontiers beklendiği gibi oyunculara açık dünya bir aksiyon macera deneyimi sunuyor. Bu açık dünya içerisinde sağa sola Sonic ile koşturabiliyor ve çeşitli platform zorluklarını aşabiliyoruz. Oyun şu anda Steam'de 899,00 TL'den, Playstation ve mağazasında 899,00 TL'den, Nitendo Switch mağzasında ise 59.99 dolardan satışta.
 
Peki siz Sonic Frontiers'ın tüm zamanların en çok satan 3D Sonic oyunu olması konusunda neler düşünüyorsunuz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming platform pc Sonic Frontiers
The Last of Us için yüzler gülüyor! HBO Max'in en çok izlenen dizisi oldu! GTA 6 için yayınlanan konsept haritalar beklentileri yükseltiyor! GTA 5'ten 2 kat daha büyük!

mehmetalpertr

13.5.2023 00:08:52

0
Bunu yapacaklarına Dreamcast'teki Sonic Adventures'ı REMAKE yapsalardı çok daha fazla satardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız