Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor

 
 
CD Projekt ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için resmi bir mod editörü yolda. Bildiğiniz üzere daha önceki süreçte yayınlanacağı planlanan bu araç oyuna daha kapsamlı modlar geliştirmeye olanak tanıyacak ve mod geliştiricilerine ön ayak olacak.
 
CD Projekt RED geliştiricileriyle aynı seviyede araçlar sunulacak
 
 
 
The Witcher 3 REDkit adlı bu araç, mod geliştiricilerine gerçekten de büyük kolaylıklar sağlayacak. Bu kapsamda araziyi elden geçirebilecek yeni modları oluşturabilecek ve aynı zamanda yeni görevlerin, animasyonların, karakterlerin ve daha fazlasının yer aldığı paketleri kullanıcılara sunabilecek. Bu sayede oyuna uygun görülen özelleştirmelerin ve geliştirmelerin kolay bir şekilde geleceğini söyleyebiliriz.
 
Açıklanan detaylara göre geliştirme kiti 21 Mayıs 2024 tarihinden itibaren oyunun PC sahiplerine ücretsiz bir şekilde sunulacak. Daha önce bu aracı denemek isteyenler Nisan ayı içerisinde Steam üzerinden kullanımına sunulacak oyun testine kayıt olabilecek. Witcher 3 REDkit aracı, CD Projekt RED geliştiricileriyle aynı seviyede araçları sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.5.2024 11:12:48

0
Birileri kıskanıyor overrated witcher 3ü övüyor gelde gülme

BSC Misafiri

8.5.2024 20:59:34

0
Sonunda be ,Dandirik skyrime 3000 civarı modlu listeler bile abez duruyor o kadar rezalet bir motor ki haketmiyor mod yapılmasını.Witchera da detaylı mod listeleri yapılması dileğiyle yürü bee geraaalt

gokuba

8.5.2024 17:25:16

+1
Çok hızlı davrandılar helal olsun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız