Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FromSoftware'in yeni oyunu Armored Core 6'nın fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı!

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware, nişancı aksiyon Armored Core VI: Fires of Rubicon'un 25 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun ayrıca fiziksel sürümleri de satışa sunulacak. Fiziksel sürümler arasında Standart, Koleksiyon ve Premium yer alyor. Fiziksel sürümlerin ön siparişleri şu anda mevcut.
 
FromSoftware'in yeni oyunu geliyor
 
 
 
Bloodborne veya Elden Ring gibi oyunların geliştiricisi FromSoftware tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Armored Core VI, gelecek temalı bir yapıyı bizlere aktaracak. Serinin özelliklerini temel alan bu altıncı oyun içerisinde yeni bir hikaye, yeni bölgeler ve aksiyon unsurları yer alacak.
 
Robotların bulunduğu oyun içerisinde oyuncular, kendi mekalarını girdiği savaşlarda kontrol edebilecek. Bu mekalarla beraber hem karada hem de havada ilerleyebilecek. Çok yönlü bir savaş deneyimi bizlere aktarılacak.
 
Oyunun Steam'de ön sipariş fiyatı 899,00 TL, Deluxe Edition ise 1.049,00 TL. Diğer taraftan PlayStation ve Xbox mağazasında oyun 1.049,00 TL, Deluxe Edition ise 1.199,00 TL. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Armored Core 6 çıkış tarihi Türkiye fiyatı
Epic Games'in bu haftaki 332 TL'lik iki oyununu kütüphanenize eklemeyi unutmayın! Sonic Frontiers, 3.2 milyon satış sayısına ulaştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

30.4.2023 20:17:01

0
Bu da lazım...Saygı

BSC Misafiri

29.4.2023 19:53:36

0
Fromsoftware'in en dandik ve beş para etmez serisi, ha tabi eğer zorluk bloodborne elden ring gibi souls tarzı robotvari ise iyi derim, ama önceki serileri gibi toplasan ana hikayesi 8-9 saat süren bir oyunsa bu parayı asla haketmiyor net!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız