Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Space Marine II Ertelendi

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Saber Interactive, üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II'yi daha önce planlanan 2023 kış çıkış aralığından 2024'ün ikinci yarısına ertelediklerini duyurdu.
 
Oyunun resmi çıkış tarihi 7 Aralık'ta The Game Awards 2023'te duyurulacak. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
The Game Awards'ta yeni çıkış tarihi açıklanacak
 
 
 
Focus Entertainment merakla beklenen Warhammer 40,000: Space Marine II'nin (ikonik Games Workshop lisansı) resmi çıkış tarihini Aralık ayı başında açıklayacak. Oyunu düzgün bir şekilde düzeltmek, mümkün olan en iyi deneyimi ve gerekli zamanı sağlamak amacıyla oyunun 2024 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Focus Entertainment, yüksek kalitede ve serinin sayısız hayranının beklentilerini aşan bir oyun çıkarmaya kararlı olduğunu bildiriyor. Warhammer 40,000: Space Marine II bugüne kadar bir milyonun üzerinde istek listesine eklenmiş durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer Relic THQ Aksiyon RPG Space Marine
Ace Combat 7: Skies Unknown Satışları 5 Milyonu Aştı Sonic Dream Team için Açılış Animasyonu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

23.11.2023 12:19:25

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri erteleme geldiyse gene bir oyunun dogru duzgun oynanmasini saglayan onemli konular dama atilmis, sona birakilmis demektir. genelde bu islerin yapilmasi icin ertelenen oyunlara bosa cikan designer ekstra icerik tikmaya calisir, optimizasyon ve qol icin ertelenen oyun bu son anda zorlama eklenen ekstra icerikler yetissin diye daha kotu halde cikis yapar... umarim content lock atip sadece qol yaparlar ama 3-4 aylik erteleme icin dusuk bir ihtimal boyle yapmalari.
'content lock atıp qol yaparlar' nasıl bir rezil cümledir. Direk İngilizce yazsaydın uğraşmasaydın keşke 'cool' jojuk seni. İstatistikler boşa göstermiyor şimdiki ergenlerin Türkçeden bir haber ve kıt olduklarını. Türkçe sınırını 70 değil 90 yapmaları lazım geçmeleri için.

BSC Misafiri

22.11.2023 13:40:43

0
erteleme geldiyse gene bir oyunun dogru duzgun oynanmasini saglayan onemli konular dama atilmis, sona birakilmis demektir. genelde bu islerin yapilmasi icin ertelenen oyunlara bosa cikan designer ekstra icerik tikmaya calisir, optimizasyon ve qol icin ertelenen oyun bu son anda zorlama eklenen ekstra icerikler yetissin diye daha kotu halde cikis yapar... umarim content lock atip sadece qol yaparlar ama 3-4 aylik erteleme icin dusuk bir ihtimal boyle yapmalari.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız