Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake'in iPhone ve iPad'e Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Capcom ekibi tarafından daha önce birçok platforma çıkış yapan nişancı aksiyon hayatta kalma oyunu Resident Evil 4'ün yeniden yapımı artık Apple cihazlarına geliyor. Oyun bu kapsamda Mac, iPhone ve iPad cihazlarına 20 Aralık'ta App Store üzerinden yayınlanmayı bekliyor. İndirilebilir içerik "Separate Ways" de aynı tarihte satışa sunulacak.
 
Oyunu denemenin yeni yolları bizlere sunuluyor
 
 
 
Resident Evil 4 şu anda App Store'da ön siparişlere açık durumda. Oyuncular tek bir satın alım işlemiyle oyunun tamamına erişmeden önce Apple cihazlarında ilgi çekici görselleri ve performansını deneyimleyebiliyor. Bunun için oyunculara Leon S. Kennedy'nin kabus dolu yolculuğunun bir bölümü ücretsiz olarak sunuluyor.
 
Resident Evil 4'ün iPhone, iPad ve Mac sürümleri arasında çapraz ilerleme desteği yer alıyor ve oyuncuların evde veya hareket halindeyken oyunun keyfini çıkarmaları sağlanıyor. Bunun dışında kaydettiğiniz verileri cihazlar arasında kullanabiliyorsunuz.
 
Resident Evil 4 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Switch Konsolunun Toplam Satışları Güncellendi: İşte Yeni Rakamlar KRAFTON 2023'ün Üçüncü Çeyreğinde 347,1 MİLYON ABD Doları Satış Elde Ettiğini Duyurdu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız