Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Efootball'da Kutlama! Resmi Oyun Elçisi Lionel Messi Bir Kez Daha Dünya Futbolunun En İyisi Seçildi

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün “eFootball™” un resmi oyun elçisi Lionel Messi'nin sekizinci kez dünyanın en iyi futbolcusu olması şerefine çeşitli oyun içi etkinlikler ve kampanyalar düzenleyeceğini duyurdu.
 
30 Ekim Pazartesi günü Messi ile ilgili yapılan açıklamanın ardından “eFootball™”, futbolcunun üç farklı versiyonunu oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu versiyonların üçü de Arjantinli oyuncunun muhteşem kariyerindeki ikonik performanslara saygı duruşu niteliğinde.
 
 
 
2 Kasım Perşembe günü oyuncularla buluşacak olan güncellemeyle, Lionel Messi'nin yukarıda adı geçen (hepsi de booster özelliği içeren) versiyonlarına ve Arjantin Milli Takımı Messi'nin oyuna giriş hediyesine sahip olabileceksiniz.
 
Ayrıca çeşitli görevleri tamamlamak için Lionel Messi'yi kullanacağınız 'Altın Başarı' etkinliği de oyuna eklenecek. Etkinlikte Messi’yi kullanan oyuncuların kaç gol attığını takip edeceğimiz bir de ‘Leometre’ (Leo Meter) bulunuyor. Messi’yle ne kadar çok gol atılırsa ödüller de o derece artacak!
 
Tüm bunlar ve çok daha fazlası eFootball™ 2024'te sizleri bekliyor- üstelik oynaması ücretsiz!
 
Yeni fragman
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
spor maç turnuva espor
Starfield için Performans Sorunlarını Ortadan Kaldıran Güncelleme Geliyor Alan Wake 2 için Yeni Güncelleme Yayınlandı: 200'den Fazla İyileştirme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
eFootball 2022 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız