Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball 700 Milyon İndirmeye Ulaştı!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla amiral gemisi futbol oyunu 'eFootball™'un dünya çapında toplam 700 milyon indirmeyi aştığını duyurdu. Bunu kutlamak amacıyla KONAMI, 11 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında birçok yeni özelliğin yer aldığı oyun içi bir kampanya düzenliyor.
 
Bu üç hafta boyunca oyuna giriş yaptığınızda haftada bir adet olmak üzere toplamda üç tane Haftanın Oyuncusu (POTW) elde etme şansına sahip olacaksınız. Ayrıca kampanya dönemi boyunca giriş bonusu olarak her gün 1 adet Worldwide Chance Deal sizi bekliyor.
 
Kampanya Başarımları
 
 
 
Bu süre boyunca kullanıcılar, çeşitli Tur Etkinlikleri, Mücadele Etkinlikleri ve eFootball™ Liglerine katılarak toplamda 200.000 GP, 210 eFootball™ Coins ve çok daha fazlasını kazanabilecekler.
 
eFootball Şampiyonası Kulüp Etkinliği: FC Bayern München
 
 
KONAMI 2023 Aralık ayında, e-spor turnuvalarına bir dizi değişiklik getireceklerini belirterek eFootball™ Championship Club etkinliklerini duyurmuştu.
 
eFootball™ Championship Club etkinliklerinde dünyanın dört bir yanından oyuncu, bölgesel oyun içi elemelerde karşı karşıya gelecek ve turnuvalarda partner kulübü temsil edebilmek için yarışacaklar.
 
Bu bağlamda FC Bayern München Kulüp Etkinliği, 15 Ocak Pazartesi günü başlayacak.
 
AFC Asian Cup Qatar 2023 Kampanyası
 
KONAMI'nin Asya Futbol Konfederasyonu™ ile olan ortaklığı sayesinde Asian Cup Qatar 2023™'de yarışan Asya kıtasından 10 takım için on farklı Chance Deal’dan oluşan özel bir oyuna giriş hediyesi eFootball™’da sizleri bekliyor.
 
Ayrıca Malezya, Tayland ve Endonezya'dan üç Epik oyuncuya da sahip olabileceksiniz.
 
eFootball v.3.2.0 Güncellemesi
 
Yine geçtiğimiz yılın aralık ayında eFootball™’un 3.2.0 sürümüne geçtiği duyuruldu; bu sürümle yeni "My League" oyun modu, Co-op modundaki gelişmeler ve oyuna giriş sırasında oynayıp çeşitli hediyeler kazanabileceğiniz günlük mini oyunlar gibi bir dizi özellik de oyuna gelmiş oldu.
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
spor maç turnuva espor
Görsel Roman Oyunu Spirit Hunter: Death Mark II 15 Şubat'ta Geliyor Wo Long: Fallen Dynasty, Complete Edition ile 7 Şubat'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.1.2024 18:11:55

0
Sırf lig modu için bile oynanır. Ofline kariyer modu.

BSC Misafiri

12.1.2024 23:59:26

0
Çoğu kişi merakından ve ücretsiz olduğundan indirmiştir. Yoksa o efsane PES oyunundan geriye adı bile kalmadı artık. Tamamen gereksiz bir yapım.

babafaruk

12.1.2024 15:50:47

+1
Uzak durun hatalar ve momentumdan geçilmiyor sinir hastası eder adamı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
eFootball 2022 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız