Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield için Performans Sorunlarını Ortadan Kaldıran Güncelleme Geliyor

 
 
Bethesda ekibi tarafından biz oyunculara sunulan açık dünya uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield için nihayet  resmi bir performans güncellemesi geliyor. Bu yeni yamanın oyunda yer alan takılmaları, donmaları ve çökmeleri çözmesi bekleniyor.
 
Oyuncuların derdine derman olacak bir yama
 
 
 
Daha önce mod geliştiricileri tarafından birçok sorunun çözülmeye çalışıldığı Starfield için resmi ve yeni bir güncelleme geliyor. Yeni güncelleme ile FPS düşüşlerinin önüne geçilmek isteniyor. Bunun yanı sıra oyunun büyüklüğü sebebiyle donmalar, takılmalar, teklemeler ve daha fazlası yer alıyor. Bunlar da bu yamayla çözülmek isteniyor.
 
Performans güncellemesi aynı zamanda genel iyileştirmeleri ve optimizasyon düzeltmelerini bünyesinde barındırıyor. Diğer taraftan ise Nvidia DLSS teknoloji desteğini de sistemlere eklemeyi planlıyor.
 
Starfield şu anda Steam platformunda 899,00 TL'den satışta bulunuyor. Oyunun son incelemeleri karışık olarak karşımıza çıkarken genel incelemeler çoğunlukla olumlu etiketine sahip.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dotesports Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Steam'de En Popüler Ekran Kartları Açıklandı: Ekim Ayında Zirve Değişti Efootball'da Kutlama! Resmi Oyun Elçisi Lionel Messi Bir Kez Daha Dünya Futbolunun En İyisi Seçildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.11.2023 10:07:44

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar oyuna çamur atmayın, oyun gayet güzel ve sürekleyici, eğer azcık uzaya ve bilime ilginiz var ise içinden çıkasınız gelmiyor. Evet optimazyon kötü ama düzelecek elbet. Bethesda sayılı tepe oyun firması hatırlatırım.
kardeşim ben her mekana girdiğimde loading ekranıyla karşılaşmak,fps düşüsü yaşamak,npclerin ruhsuzluğunu görmek,uzayda png resmini izlemek istemiyorum sana başarılar

BSC Misafiri

3.11.2023 10:07:37

+1
Bu oyunun uzayla alakası yok. Uzay oyunu görmek istiyorsanız bu oyunlara bakın... Elite dangerous+++++ Star citizen+++ No man sky+++ Eve online+++++ gibi oyunlar başyapıt

Johnny Silverhand

3.11.2023 10:02:21

0
bethesda modculara güvendi ama elinde patladı. cyberpunk’dan sonra oyuncu camiasının gözleri açıldı. b•ka b•k diyorlar artık.

venom800

3.11.2023 07:39:39

+1
Bıktık artık şu bitmemiş oyunların karşımıza çıkmasından ... Yaşça 35 ini geçen oyuncuların çilesi muhtemelen çok daha büyüktür ama daha genç nesilin de usandığına eminim . Gerçi oyun yapımcıları bu yarım yamalak yapılan oyunların durumunu normalleştirmek için gayet iyi çaba sarf ediyor . Keşke bu çaba oyun yapım süresince harcansa ve eksik oyunlar görmesek... Performans sıkıntıları olur ama yapımcı kılıklı biri çıkıp "sisteminizi yükseltin" gibi ukalaca bir açıklama yapar... Kötü oyun nesilleri gelip geçmeye devam ediyor ne yazık ki ...

JaReD22

2.11.2023 19:57:04

+2
Zahmet oldu bethesda

Sarohan

2.11.2023 19:06:03

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar oyuna çamur atmayın, oyun gayet güzel ve sürekleyici, eğer azcık uzaya ve bilime ilginiz var ise içinden çıkasınız gelmiyor. Evet optimazyon kötü ama düzelecek elbet. Bethesda sayılı tepe oyun firması hatırlatırım.
Düzelecek elbet mi ? Öteki oyunlarına tekrar bakmalısın hangisi düzelmiş de bu düzelecek acaba. Neye göre böyle kesin konuşuyorsunuz anlam vermek zor. Teknik olarak leş olan bir oyunun içi güzel olsa ne olur doğru düzgün oynayamadıktan sonra üstüne utanmadan gayet güzel optimize ettik oyun yeni nesil ondan böyle gibi abes açıklama yapmaları da cabası.

BSC Misafiri

2.11.2023 18:51:17

0
Arkadaşlar oyuna çamur atmayın, oyun gayet güzel ve sürekleyici, eğer azcık uzaya ve bilime ilginiz var ise içinden çıkasınız gelmiyor. Evet optimazyon kötü ama düzelecek elbet. Bethesda sayılı tepe oyun firması hatırlatırım.

BSC Misafiri

2.11.2023 18:14:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: aterikasedi Ohh oynamadıgım ıyı olmus. Artık oyunları boyle cıktıktan 2-3 ay sonra oynayacaksın ki toparlayacak. Yoksa sinir krizi geçiriyor insan.
bir de bu oyunu 5 gün erken oynayabilmek için daha fazla para veren enayiler oldu bi bilsen ahahhahaahhaha

aterikasedi

2.11.2023 17:43:46

0
Ohh oynamadıgım ıyı olmus. Artık oyunları boyle cıktıktan 2-3 ay sonra oynayacaksın ki toparlayacak. Yoksa sinir krizi geçiriyor insan.

BSC Misafiri

2.11.2023 17:39:34

+1
bugfield bunu sen kendin ettin kendin buldun koçum, todd howard öyle sistemlerinizi yükseltin demekle olmuyormuş değil mi?

7ender

2.11.2023 17:35:24

0
New Game Plus'tayım. Bir tur da böyle döneceğiz.

BSC Misafiri

2.11.2023 17:22:47

+1
Atı alan üsküdarı geçti ... Sen oyunculara bitmemiş oyunu itele, sonra aylarca düzgün bir güncelleme yok, modculardan bekle herşeyi,sonrada bak sana güncelleme getirdik sen bunla bir sene idare et... Son 10 yılın balon oyunu...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız