Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball 2024 Güncellemesi Yeni Bir Oyun Moduyla Yayında

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün itibarıyla eFootball™ 2024'ün en son güncellemesini (sürüm 3.2.0) duyurdu.
 
Bu güncellemeyle eFootball™ 2024’e, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve oyuna yepyeni bir eğlence ve heyecan boyutu katmak için bir dizi özellik geldi.Yeni 'My League' oyun modu, dünyanın dört bir yanından liglere yerleştirilen kullanıcıların bir sezon boyunca yapay zekâ tarafından kontrol edilen diğer kulüplere karşı oynamasını sağlayacak.
 
Ayrıca, oyuncuların artık kendi başlarına oynayabileceği, maç odalarında başkalarıyla eşleşebileceği ya da 3v3 maçlarında yeni arkadaşlıklar kurabileceği Co-op oyun modunda da iyileştirmeler var. Bitmedi! Oturum açma sırasında her gün ve her ay muhteşem ödüller kazandıracak günlük mini oyunlar da şimdi sizlerle!
 
Bu duyurunun yanı sıra KONAMI, eFootball™ Şampiyonası turnuvalarının yeni formatını da açıkladı. 2024'te iki etkinlik düzenlenecek: eFootball™ Championship Open (her zamanki formatta) ve yeni şampiyona formatı, 'eFootball™ Championship Club Etkinliği'.
 
My League
 
My League, eFootball™ 2024’ün yeni oyun modu. Bu modda kullanıcılar, Rüya Takımlarıyla her sezon yapay zekaya karşı oynayacaklar. Kullanıcılar ligde seçtikleri takımdan kiralık oyuncuları da takımlarına ekleyebilecekler (örneğin, İtalya Ligi'ndeki AC Milan).
Sezon boyunca oyuncular, değişen hava durumu efektleri, çeşitli yeni ara sahneler ve ligi zirvede tamamlamaları halinde çok özel bir kupa kutlamasını deneyimleyecekler.
Bu oyun modunu dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz; ayrıca bir sezonu tamamladıktan sonra farklı bir lige geçebilirsiniz.
 
Co-op Odası
 
 
 
Co-op modu kullanıcıların tek başlarına veya arkadaşlarıyla birlikte oynamalarına olanak tanıyacak şekilde iyileştirildi.Co-op modunun keyfini çıkarmak için diğer solo oyuncularla bir araya gelip üç kişilik takımlar oluşturabileceksiniz.Ayrıca maçlardaki olaylara tepki vermek için emojiler aracılığıyla oyun içinde etkileşime girebileceksiniz.
 
7-21 Aralık döneminde Co-op modunda oynayanlar, Rüya Takımlarını geliştirmelerine yardımcı olacak 4 x Beceri Eğitimi Programı da dahil olmak üzere bir dizi ödül kazanma fırsatı elde ediyor.
 
Günlük mini oyunlar
 
Kullanıcılar her gün kolay mini oyunlarda kendilerine meydan okuyabilir, Rüya Takımlarını geliştirmeye ve hatta onlara yeni oyuncular kazandırmaya yardımcı olabilecek öğeler elde edebilir.
 
Bu mini oyunları bir ay içinde düzenli olarak tamamlayabilirseniz, Epik oyuncular için çekiliş hakkı gibi ödüller kazanabileceksiniz!
 
Yeni Beceri türü – ‘Blitz Curler’
 
Bu güncelleme aynı zamanda saldırı odaklı yeni bir beceriyle birlikte geliyor! 'Blitz Curler' becerisi, oyuncunun baskın ayağını kullanırken ve Güç Göstergesinin %50'sinden fazlasını kullanırken dikey dönüşle keskin, kontrollü atışlara olanak tanıyacak.
 
eFootball™ Şampiyonası 2024’te büyüyor
 
 
 
eFootball™ Championship 2024, eFootball™ serisinin resmi espor turnuvalarında yeni bir sayfa açacak.
 
eFootball™ Championship Open aynı kalacak olsa da KONAMI bugün yepyeni bir turnuva olan eFootball™ Championship Club Etkinliği’ni duyurdu. Kulüp Etkinlikleri, dünyanın her yerinden oyuncuların, katılımcı kulüplerin en büyük hayranı olmak için kapışmalarına sahne olacak. İlk olarak, her bölge için çevrimiçi elemeler yapılacak. Daha sonra bölge şampiyonları Dünya Finallerinde kulübü kimin temsil edeceğine karar vermek için karşı karşıya gelecek.
 
İlk Kulüp Etkinliği – ‘eFootball™ Championship 2024 FC Barcelona’ – 11 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Turnuva dönemi boyunca özel sürüm Big Time kartları gibi oyun içi ödüllerin yanı sıra eFootball™ ve futbol taraftarlarının keyfini çıkarabileceği kulüp ürünleri de olacak!
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
spor maç turnuva espor
GTA 5 ve GTA 6 Erken Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı God of War: Ragnarok için Valhalla DLC'si Duyuruldu: Tamamen Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
eFootball 2022 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız