Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı

 
 
Geliştiriciliğini Turtle Rock Studios ve yayıncılığını Warner Bros'un üstlendiği işbirliği odaklı nişancı aksiyon hayatta kalma oyunu Back 4 Blood için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyuna herhangi bir yeniliği dahil etmiyor aksine tartışmalı koruma programı olarak karşımıza çıkan Denuvo'yu kaldırıyor.
 
Oyunun son incelemeleri oldukça olumlu 
 
 
 
2021 yılında piyasaya sürülen ve co-op deneyimi bünyesinde barındıran Back 4 Blood, bildiğiniz üzere çıkışı ile beraber Denuvo korumasına sahipti. Bu koruma genel olarak oyunların performansını etkilediğinden dolayı bir hayli eleştirilerin odağında bulunuyor. Ancak şimdi mevcut teknolojinin oyundan çıkarıldığını aktarabiliyoruz.
 
Çıkışıyla beraber eleştirilerin odağında bulunan yapım son 24 saat içerisinde 3.700 oyuncu ile beraber zirve yapmış durumda. Diğer taraftan Steam platformundaki incelemelerine bakacak olursak son yorumların oldukça olumlu olduğunu aktarabiliriz. Yani oyun eleştirildiği kadar şu anda tamamen terk edilmemiş durumda. Ek olarak oyunun 70 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu aktaralım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rexroth

16.5.2024 20:01:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşla oynayınca çok zevkli ama el oğlu genelde saygısız ve her şeye çıldırmaya hazır oluyor. Oyuncu kitlesinde pek kalite yok, iyi oynayan birini bulduğunuzda yardırın ve arkadaşlık isteği yollayın. Onunla oynayın. Zaten arkadaşınız varsa yabancı oyunculara hiç bulaşmayın, kitle gerçekten iyi değil. Ben uzun zamandır Act 1 oynamıyorum çünkü oyun hakkında en ufak bilgisi olmayıp en zorda oyunu oynamaya çalışan tonlarca insan oluyor..
Sana katılıyorum arkadaşlarla oynamak gerçekten çok keyifli oluyor. Biz 4 arkadaş giriyorduk oyuna inanılmaz zevkli oluyordu. Yabancı kişiler kafanıza göre hareket etmediği için onlarla oynamak sıkıntı. Ha bir de arkadaşlarınızla oyarken mutlaka mikrofonla konuşarak oynayın, yoksa organize olamazsınız, çünkü baya zorlu yerler var geçmek zor oluyor.

BSC Misafiri

16.5.2024 15:37:53

+1
Arkadaşla oynayınca çok zevkli ama el oğlu genelde saygısız ve her şeye çıldırmaya hazır oluyor. Oyuncu kitlesinde pek kalite yok, iyi oynayan birini bulduğunuzda yardırın ve arkadaşlık isteği yollayın. Onunla oynayın. Zaten arkadaşınız varsa yabancı oyunculara hiç bulaşmayın, kitle gerçekten iyi değil. Ben uzun zamandır Act 1 oynamıyorum çünkü oyun hakkında en ufak bilgisi olmayıp en zorda oyunu oynamaya çalışan tonlarca insan oluyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız