Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Yepyeni Oyun Concord'un Çıkış Tarihi Açıkladı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Firewalk Studios'un üstlendiği beşe karşı beş olarak kapışabileceğiniz birinci şahıs nişancı oyunu Concord'un çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan detaylara göre oyun 23 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden mevcut olacak.
 
Ekipler birbirleriyle farklı ortamlarda kapışıyor 
 
 
 
Yılın sonlarına doğru çıkış yapmaya hazırlanan Concord'un ön siparişleri 6 Haziran tarihinde açılacak. Ön sipariş veren kullanıcılar, bu yaz sonunda en fazla 4 arkadaşlarını yanlarına davet edebilecekleri bir beta testine erken erişim elde edebilecek.
 
Concord galaksisinde geçen bu yapım içerisinde rekabetçi bir sistem yer alıyor ve iki farklı takımın olduğunu söyleyebiliyoruz. Her takım 5'er kişilik oyunculardan oluşuyor ve karakter odaklı bir sistem burada karşımıza çıkıyor. Sevdiğiniz anime, film ve TV dizilerinden esinlenen oyunda bilim kurgu macerasına adım atabiliyor ve çok oyunculu bir yapıyla diğer oyuncuların önüne geçmeye hazırlanıyoruz.
 
Oyunda Freegunners olarak bilinen bir grup kiralık silahçı olan Northstar'ın mürettebatı olarak yer alıyoruz. Freegunner'lar, yıldızlarda dolaşarak yüksek risk taşıyan işler alıyor ve diğer rekabetçi ekiplerle karşı karşıya geliyor. Çeşitli harita ve modlarda birçok ödüle sahip olmak için rakip ekipleri ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Koei Tecmo, Dynasty Warriors: Origins'i Resmi Olarak Duyurdu Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2024 11:09:34

0
Pc fanboylara yönelik bir oyun olmuş

BSC Misafiri

31.5.2024 14:34:27

0
Girip bakıp çıkmalık gereksiz bir oyun. Bıkkınlık geldi şu Overwatch çakmalarından
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız