Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı

 
 
Crash Bandicoot 4: It's About Time ve Spyro Reignited Trilogy oyunları ile karşımıza çıkan bağımsız stüdyo Toys for Bob'dan yine detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre ekip, bir sonraki oyunları için Xbox ile anlaştı.
 
Toys for Bob'un yeni proje üzerinde çok çalıştıklarını bildiriyor
 
 
 
Daha önce Call of Duty yayıncısı Activision çatısı altında bulunan ancak daha sonrasında bağımsız bir stüdyo haline gelen Toys for Bob, yeni oyunları için Twitter platformunda bir gönderi paylaştı. Burada şu ifadeler yer aldı:
 
"Bir sonraki oyunumuzu yayınlamak için Xbox ile ortaklık kurduğumuzu duyurmaktan oldukça heyecan duyuyoruz. Henüz geliştirme aşamasının başındayız ve bu nedenle bizden bir süre haber alamayabilirsiniz. Ancak proje, daha önce ilham aldığımız bir deneyimin bir parçası olacak ve üzerinde çok çalıştığımızı unutmayın. Proje hakkında daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Ekibin bir sonraki oyunu hakkında tüm bilgiler bunlardan ibaret. İlerleyen süreçte daha fazla detayı merakla bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız