Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, PlayStation VR2 PC Adaptörünün Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan sanal başlık PlayStation VR2 için yeni donanımlar sunulmaya devam ediyor. Şimdi ise PC platformu için yepyeni bir adaptörün piyasaya sürüleceğini aktarabiliyoruz. Açıklanan detaylara göre yeni adaptör 7 Ağustos tarihinde 60 dolarlık bir fiyat etiketiyle mağazalardaki yerini alacak.
 
PS VR2 adaptörü ile artık PC'de VR oyunları deneyebileceksiniz 
 
 
 
PlayStation VR için piyasaya sürülecek olan adaptör sayesinde VR destekli oyunları PC platformunda (SteamVR) oynayabiliyorsunuz. Oyuncular ayrıca DisplayPort 1.4 ile uyumlu bir DP kablosuna (ayrı satılır) ihtiyaç duyacak. Ayrıca bir Steam hesabına ve minimum gereksinimleri karşılayan bir bilgisayara sahip olmaları gerekecek.
 
Minimum gereksinimlere bakacak olursak oyuncular en az Intel Core i5-7600 eşdeğeri bir işlemciye, NVIDIA GeForce GTX 1650 veya eşdeğeri bir grafik kartına ve 8 GB RAM'e sahip olması gerekecek.
 
PlayStation VR2, PlayStation 5 için özel olarak üretildiğinden dolayı HDR, kulaklık geri bildirimi, göz izleme, uyarlanabilir tetikleyiciler ve dokunsal geri bildirim gibi bazı temel özellikler PC'de kullanılamayacak. Ancak 4K görselleri, 110 derecelik görüş alanını, parmakla dokunma algılamayı, transparan görünümü ve 3D Sesi destekleyecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Dig or Die Playstation ve Xbox Konsollarına Geliyor PUBG: BATTLEGROUNDS, Dünyaca Ünlü Grup NewJeans ile İş Birliği Yaptığını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız