Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu?

 
 
Oyun ve teknoloji şirketi Nintendo yepyeni bir sunumla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre 18 Haziran yani bugün Türkiye saati ile 17.00'de Nintendo Direct 2024 etkinliği başlıyor.
 
2024'ün ikinci yarısındaki oyunlara odaklanacak 
 
 
 
Nintendo Direct 2024 sunumu daha çok 2024'ün ikinci yarısında çıkacak olan Switch oyunlarına odaklanacak. Ortaya çıkan bilgilere göre yayın 40 dakikalık bir süreyi kapsayacak. Burada oyunlar hakkında yepyeni detaylar, fragmanlar, mevcut projeler hakkında bilgiler, yeni oyun duyuruları ve çok daha fazlası bizleri bekleyecek.
 
Diğer taraftan Switch'in yeni sürümü olacak Switch 2 konsolundan herhangi bir şekilde bahsedilmeyecek. Dolayısıyla yeni konsoldan herhangi bir bilgi beklememenizi tavsiye ediyoruz.
 
Son olarak açıklanan bilgilere göre canlı yayını YouTube (Amerika, Avrupa, Japonya) ve Nintendo.com (Amerika, Avrupa, Japonya) üzerinden izleyebileceksiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

venom800

19.6.2024 15:58:05

0
Switch 2 den bahsedilmeyecek diye haber içeriğine yazıp başlığa da tam tersini düşündürecek klasik bir asparagas haber açıklaması yapmak günümüzde BSC ve donanım haber in geldiği noktayı çok iyi ifade ediyor . Cidden bundan daha kötüsü hiç kaynak vermeden yazılan (ki yapılmayan bir şey de değil hani ) , çoğunluğu içi boş ve merak uyandırıp habere girilsin diye yapılan üç kağıtçılıklar olurdu muhtemelen... Elbette oyun içeriği ile ilgili haberler verilen Nintendo Direct te yeni bir Nintendo donanımı duyurusu olmayacağı oyun dünyasını takip edenler tarafından biliniyor ama buradaki rezillik haberin başlığı ve içeriği . Kendini düzeltmek yerine daha kötü hale getirme konusunda emin adımlarla gidiyordunuz, bakalım nereye varacak işin sonu ...

aykut291

19.6.2024 01:20:06

0
Nintendo Switch 2 yi merakla bekliyorum.Bugüne kadar almadığım kabahatmış valla.Son demlerinde dayanamadın aldım Nintendo Switch okadar iyi sağlam oyunlar varki tam bana hitap eden benim zevkime uygun platformmuş Nintendo bunu çok geç anladım malesef Oyunları bôyle süper grafik değil ama içerik bakımında muhazzam Oyunlar var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız