Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor

 
 
Yakın zamanda Xbox tarafından gerçekleştirilen sunum kapsamında Gears of War serisinin en yeni oyunu Gears of War: E-Day duyuruldu. Dikkat çekici bir fragmanla duyurulan bu oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.
 
Gears of War: E-Day için beklentiler yüksek
 
 
 
The Verge tarafından yayınlanan bir haberde Microsoft, Gears of War: E-Day oyununu 2025 yılında çıkarmayı hedefliyor. Bu çıkış yılı The Verge tarafından ulaşılan kaynaklar aracılığıyla bizlere aktarılıyor. Bunun yanı sıra herhangi bir resmi karşılığı bulunmuyor.
 
Bildiğiniz üzere Xbox'ın 2025 yılı içerisinde piyasaya sürmeyi planladığı üç farklı birinci taraf oyunu bulunuyor. Bu oyunlar arasında Doom: The Dark Ages, Fable ve South of Midnight yer alıyor. Bunlar arasında resmi olarak çıkış yılı açıklanmayan Gears of War: E-Day, Locust ile savaşın ilk günü olan Emergence Day sırasında geçiyor. Ayrıca orijinal kahramanlar Marcus Fenix ve Dom Santiago'yu içeren bir ön bölüm şeklinde bizlere sunulmak isteniyor.
 
Öte yandan Gears of War serisinin son ana oyunu olan Gears 5, Eylül 2019'da Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Kasım 2020'de ise Xbox Series X|S konsollarına geldi. Gears of War: E-Day ise bu ayın başlarında Xbox Games Showcase sırasında Xbox Series X|S ve PC için duyuruldu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer almayı bekliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun haberler 2024
Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız