Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu!

 
 
Amazon işbirliği kapsamında geliştirilen ve Prime Video kütüphanesinde yayınlanacak olan yepyeni bir dizi geliyor. Uzak Doğu teması ile bizlere sunulan ve aynı zamanda oyuncular tarafından sevilen Like a Dragon serisi artık dizi oluyor. Bu sürpriz duyuru hayranların beğenisini topluyor.
 
Like a Dragon: Yakuza altı bölümden oluşacak
 
 
 
1995 ve 2005 olmak üzere iki zaman diliminde geçecek olan Like a Dragon: Yakuza, live action bir yapıya sahip. Variety tarafından bildirildiği üzere dizi toplamda 6 bölümden oluşuyor ve ilk üç bölüm 25 Ekim tarihinde son üç bölümü ise 1 Kasım tarihinde yayınlanmayı bekliyor.
 
Korkusuz bir Yakuza savaşçısının hayatını konu alan projenin yönetmenliğini Masaharu Take (100 Yen Love) ve Kengo Takimoto (Kamen Teacher) üstleniyor. Ayrıca Ryoma Takeuchi (Kamen Rider Drive) Kiryu Kazuma rolünde yer alıyor.
 
Detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda Like a Dragon geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio'nun stüdyo başkanı Masayoshi Yokoyama da dizinin sorumlu yapımcılığını üstleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı

BSC Misafiri

4.6.2024 21:05:29

0
Shogun kalitesinde yapında keyifle izleyek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız