Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball Championship Open World Şampiyonları Belli Oldu

 
 
Beş ay ve bir dizi eleme turundan sonra, dünyanın dört bir yanından en iyi eFootball™ oyuncuları, eFootball™ Championship Open World Finalleri için Japonya'nın Tokyo kentinde bir araya geldi.
 
22-23 Temmuz hafta sonu boyunca, en iyi mobil ve konsol oyuncuları, şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiler.
 
Eleme turlarının ardından, El_Mysterio ve UDI sırasıyla mobil ve konsolda şampiyon unvanlarını aldı ve başarıları karşılığında iki oyuncu da evlerine 10.000 $ para ödülü götürmeye hak kazandı.
 
Tüm Sonuçlar
 
 
 
Beş farklı eleme turunun ardından, 8’i mobil, 16’sı konsolda yarışan oyuncular, yeniden uyarlanmış, çevrimdışı formatta kendi platformlarının şampiyonu olmak için Tokyo'daki espor Ginza stüdyosunda bir araya geldi.
 
Konsol kategorisinde 16 oyuncu 4'erli 4 gruba ayrıldı ve her karşılaşmanın en iyi oyuncusu Yarı Finale yükseldi. Bunlar arasında ZEUS_ELGACOR, Zilo, FRANKINO ve nihai şampiyon UDI bulunuyordu. Finalde, Japon oyuncu UDI inanılmaz bir oyunla Zilo'yu 3-2 geride bıraktı.
 
Mobil kategorisinde sadece dörtlü iki grup vardı ve her gruptan ilk ikiye girenler Yarı Finallere katılmaya hak kazandı. El_Mysterio, LaCasAA'nın birinciliği aldığı grupta önce ikinci oldu. Ne var ki ikili, Brezilyalı oyuncunun müthiş bir penaltı atışıyla galibiyeti ve şampiyonluğu elde etmeyi başardığı Final'de yeniden karşı karşıya geldi.
 
Sonuçların detaylı sıralaması için adres: https://efootballpro.konami.net/open/overview/efootball-open/
 
Takım zaferlerinden bireysel ödüllere
 
 

Aralarında FC Internazionale’den MeroMen ve AC Milan’dan FRANKINO’nun da bulunduğu eFootball™ Championship Pro'dan 10 oyuncu, PlayStation® (konsol) kategorisindeki bireysel unvanlar için yarıştı.MeroMen'in turnuva yolculuğu Grup Aşamalarında sona ererken, Frankino grubunu zirveye çıkardı ancak Yarı Finallerde Zilo'ya yenildi. Bu oyuncuların turnuvaya dahil edilmesi, Dünya Finallerine ulaşacak kadar yetenekli olan oyuncuların belirlediği seviyelerin bir bağlama oturtulmasında yardımcı oldu.

eFootball Championship Open World Finals, eFootball™ YouTube kanalında stüdyodan canlı olarak yayınlandı ve şimdiye kadar neredeyse 3 milyon izlendi!

Mobil kategorisinin galibi El_Mysterio, Dünya Finalleri hakkında şunları söyledi: "Çok duygulandım, buna inanamıyorum. O an çok farklı şeyler düşünüyordum. Penaltı atışlarında nereye atacağımı, nerede kurtaracağımı düşünmem gerekiyordu, neyse ki bu durum lehime işledi ve şimdi şampiyonum!'

Konsol kategorisinin birincisi UDI ise final maçı hakkında şöyle konuştu: 'Zilo bayağı güçlüydü! Gerçekten zorlu bir maçtı ve 2. yarıda berabere kaldığımızda daha da zorlaştı. 3. golü atmamda şansın yardımı oldu. Arkadaşlarım beni desteklemek için mekâna geldiler. Japonya'daki oyuncu seviyesinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum, bu yüzden eFootball™'un Japonya'da daha popüler hale gelmesini umuyorum!'
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
spor maç turnuva espor
Dead Matter Açık Dünya Kıyamet Ortamını Sunmaya Geliyor: Tüm Detaylar The Sims Rakibi Life by You Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
eFootball 2022 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız