Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims Rakibi Life by You Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını Paradox Interactive geliştiriciliğini Paradox Tectonic'in üstlendiği Life by You ne yazık ki ertelendi. Oyun bu kapsamda önceden planlanan 12 Eylül 2023 çıkış tarihinden 5 Mart 2024'e alındı. Erken Erişim sürümü olarak çıkış yapmaya hazırlanan Life by You, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için geliyor.
 
The Sims'in rakibi olmaya hazırlanıyor
 
 
 
Yaşam simülasyonu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen Life by You, oyunculara geniş özgürlükler sunmak istiyor. Mod desteğiyle beraber oyunculara sunulmayı bekleyen oyunun en büyük rakibi The Sims serisi. Oyuncular bu doğrultuda büyük beklentiler içerisine giriyor ve yeni bir deneyime adım atmak istiyor.
 
Geldiğimiz noktada ertelenen oyun için ekip birtakım açıklamalarda bulunuyor ve şunları aktarıyor: "Life by You oyununu dört ay önce duyurduk. İlk duyurduğumuzdan beri sizlere düzenli olarak video içerikleri ve geliştirici vloglarını paylaştık. Ayrıca modlama ortaklarımızla beraber çeşitli derlemeler de yayınlamaya devam ediyoruz. Aldığımız geri bildirimler gerçekten önemli ve paha biçilemez. Erken Erişim sürecine geçmeden önce bu geri bildirimleri oyuna dahil etmek adına biraz daha zaman istiyoruz."
 
Büyük ve geniş mod desteğiyle beraber çıkış yapmaya hazırlanan Life by You'da kendi karakterlerinizi ve hikayelerinizi yazabiliyorsunuz. Oyun 5 Mart 2024 tarihinde erken erişim olarak geliyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Life by You simülasyon yaşam çıkış tarihi
eFootball Championship Open World Şampiyonları Belli Oldu PlayStation Plus Ağustos 2023 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız