Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Studios, Dövüş Oyunu Killer Instinct için 10. Yıl Dönümü Güncellemesini Duyurdu

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Iron Galaxy'nin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Killer Instinct için 10. yıl dönümü güncellemesi duyuruldu. 2013 yılında piyasaya sürülen yapımın yeni güncellemesi 2023'ün sonlarına doğru gelmeye hazırlanıyor.
 
Yeni güncelleme çeşitli iyileştirmeleri ve dengeleme değişikliklerini getiriyor 
 
 
 
2023'ün sonlarında çıkacak olan güncelleme, Xbox Series konsolları için dengeleme değişikliklerini, geliştirilmiş eşleştirmeleri ve 4K desteğini içeriyor. Daha fazla bilginin ilerleyen bir tarihte duyurulacağı güncelleme ile oyuna yeni deneyimin getirilmesi hedefleniyor.
 
Klasik dövüş ve aksiyon unsurlarının yer aldığı oyunda diğer dövüş oyunlarında olduğu gibi birçok karakter bulunuyor. Bu karakterlerin her birinin kendine özel vuruşları, komboları ve hareket kabiliyetleri yer alıyor. Oyunda istediğiniz karakteri seçerek o dövüşçü üzerinde ustalaşabiliyor ve birçok karakteri kullanarak geçişler yapabiliyorsunuz.
 
Killer Instinct şu anda Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. Steam fiyatı ise 399,00 TL'den karşımıza çıkıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Killer Instinct Xbox One Rare Dövüş
Valorant'ın Mobil Sürümü Çin'de Kapalı Beta'ya Açıldı The Elder Scrolls IV: Oblivion için 21 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı

Dhalsim

6.8.2023 22:52:36

0
Çıktığı vakit çok sorunluydu bu oyun. Dövüş oyunlarını çok severim beni bile fitil etmişti
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killer Instinct
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız