Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half-Life 1 Steam'de Ücretsiz: 20 Kasım'a Kadar Kütüphaneye Ekleyebilirsiniz!

 
 
Valve tarafından oyunculara sunulan ve nişancı aksiyon oyun sektörüne yön veren yapımlardan biri olan Half-Life oyunu şu anda Steam'de ücretsiz hale geldi. Artık 20 Kasım'a kadar PC oyuncuları oyunun Steam sayfasını ziyaret edebilir ve ücretsiz olarak kütüphanenize  ekleyebilirsiniz.
 
Oyuncular ve eleştirmenler tarafından beğenilen bir yapım
 
 
 
Elliden fazla yayın organı tarafından Yılın Oyunu olarak nitelendirilen, Valve'nin sahneye ilk çıktığı yapım olan ve ödül kazanmış teknoloji ile geliştirilmiş Half-Life, oyunculara gerçekçi ve korkunç bir Dünyada nasıl hayatta kalacaklarını aktarıyor. Ayrıca arkadaşlarınıza ve dünya etrafındaki düşmanlara karşı oynamanızı sağlayan çok oyunculu bir modu da içeriyor.
 
Oyunu geçtiğimiz günlerde ücretsiz bir şekilde sunuldu ancak birçok kullanıcı hesaplarına eklemeye çalışırken sorunla karşılaştı. Şimdi ise bu sorun çözülmüş durumda ve artık oyunu sorunsuzca kalıcı bir şekilde kütüphanenize dahil edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon pc Half-Life 2: Update
The Elder Scrolls III: Morrowind Rebirth Modu için Yeni Sürüm Yayınlandı Call of Duty: Modern Warfare 3 için Kasım Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.11.2023 10:51:27

0
gelecek vaadeden bir oyun önerilir.

BSC Misafiri

18.11.2023 17:32:09

0
şu anda oyunu indiriyorum. nasıl bir hasretse artık bir muadili olmayan bu oyunu canım çekti. varın siz düşünün artık günümüzdeki oyunların vasatlığını. bir tane adam gibi fps oyunu yok piyasada
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half-Life 2: Update
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız