Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tchia altı haftada bir milyon oyuncuya ulaştı!

 
 
Yayıncı Kepler Interactive ve geliştirici Awaceb tarafından oyunculara sunulan açık dünya macera oyunu Tchia, ilk altı haftasında bir milyondan fazla kullanıcı tarafından oynandı. Renkli sanat tarzıyla ve eğlenceli içerikleriyle karşımıza çıkan yapım 21 Mart'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyun ayrıca PlayStation Plus'ta yer alıyor. Extra ve Premium üyeleri (Oyun Kataloğundan) oyuna erişim sağlayabiliyor.
 
Eğlenceli bir ada macerasını bizlere aktarıyor
 
 
 
Eğlenceli bir macera deneyiminin bizlere sunulduğu oyunun diğer taraftan fiziksel sürümleri de yayınlanacak. PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yayınlanacak olan fiziksel sürümler Maximum Games tarafından 18 Temmuz'da satışa sunulacak. Oleti adlı bu fiziksel sürüm içerisinde oyuncuların teknelerini özelleştirmelerine olanak sağlayan bir kozmetik paket, ukulele, planör ve çeşitli kıyafetler yer alacak.
 
Tchia biz oyuncuları açık dünyaya bırakıyor ve burada çeşitli aktivitelere katılabiliyoruz. Oyunda bulabildiğimiz tüm hayvanları ve nesneleri yönetebiliyor ve tamamen çalınabilir Ukulele ile çeşitli müzikler yapabiliyoruz. Renkli ve ilgi çekici görsel tarzıyla karşımıza çıkan bu yapım Epic Games mağazasında 309 TL, Playstation mağazasında ise 299,00 TL'den satışta.
 
Tchia yeni fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tchia Awaceb PC açık dünya macera oyunu
Xbox Games canlı yayın etkinliği duyuruldu! PlayStation 1 tarzı korku oyunu The Tartarus Key'in çıkış tarihi açıklandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tchia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız