Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tchia Steam Platformuna Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

 
 
Geliştirici Awaceb, Tchia'nın PC sürümünü Mart 2024'te Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Tchia ilk olarak 21 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlanmıştı. Steam sürümü, yeni kıyafet perks sistemi, yeni kozmetik eşyalar ve sekiz yeni güçlü ruh melodisi gibi yeni özelliklerle beraber sunulacak.
 
Tropik bir açık dünya macerası sizleri bekliyor
 
 
 
Tropik bir açık dünya macerasına geçiş yapabileceğiniz oyunda fizik tabanlı bir yapı bulunuyor. Oyun içerisinde tırmanabiliyor, süzülebiliyor, yüzebiliyor ve teknenle bir güzel adadan diğerine yelken açabiliyorsun. Ayrıca dilediğin hayvan veya nesnenin kontrolünü ele geçirebiliyor ve tümüyle çalabildiğin ukulelenle müzik yeteneğini sergileyebiliyorsun.
 
Tchia'nın özel yeteneği, bulduğun herhangi bir hayvanı ya da nesneyi kontrol edebilmeni sağlıyor. 30'dan fazla oynanabilir hayvan ve yüzlerce nesne ile istersen bir kuş olarak etrafta uçabiliyor, bir balık olarak okyanusu keşfedebiliyor ya da bir köpek olarak kazıp hazineleri çıkarabiliyorsun.

Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tchia Awaceb PC açık dünya macera oyunu
RPG Penny Blood: Hellbound PC için Duyuruldu STALKER 2: Heart of Chornobyl için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

mehmetalpertr

1.12.2023 16:06:30

0
istediğini getirsin. steam öldü artık bizim için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tchia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız