Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Tchia, 21 Mart tarihinde geliyor

 
 
Yayıncı Kepler Interactive ve geliştirici Awaceb, açık dünya macera oyunu Tchia'nın 21 Mart'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca PlayStation Plus abonelik hizmetinde Extra ve Premium üyeler için mevcut olacak.
 
Oyunun kozmetik içeren Oleti sürümü geliyor
 
 
 
Cat Quest, Flintlock: The Siege of Dawn, Sifu ve Scorn gibi Kepler Interactive oyunlarından ilham alan bir dizi kozmetik ürün geliyor. Tchia "Oleti" adlı sürüm birçok yeni kozmetik içeriğini oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip oyunda bu kozmetikleri doğrudan gözlemleyebileceğiz.
 
Tropik bir Açık Dünyayı bizlere sunacak Tchia'da etrafı keşfedebilecek, tepelere tırmanabilecek, tırmandığımız yerlerden aşağıya doğru süzülebilecek, tekne ile sularda açılabilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz.
 
Canlı bir dünyanın bizlere sunulmaya çalışıldığı oyun içerisinde etrafta çeşitli hayvanlar bulunacak. Bu hayvanlar ile etkileşime geçerek onları yönetebileceğiz. Çeşitli oyun mekaniklerinin yer aldığı oyun şu anda Epic Games store üzerinde 278,10 TL'den satışta. Steam'de sadece istek listesine ekleyebiliyorsunuz.
 
Tchia çıkış tarihi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tchia Awaceb PC açık dünya macera oyunu
Baldur’s Gate III, 31 Ağustos'ta tam sürüm olarak geliyor Çok oyunculu korku oyunu Deceit 2 duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tchia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız