Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti

 
 
Bulletstorm, Outriders ve daha fazla oyunla birlikte öne çıkan People Can Fly stüdyosu mevcut projelerini iptal ettiğini açıkladı. "Project Dagger" kod adıyla karşımıza çıkan proje co-op bir aksiyon rol yapma deneyimini içeriyordu.
 
Project Dagger projesi ay başında iptal edildi
 
 
 
X kullanıcısı MauroNL tarafından fark edildiği üzere Polonyalı şirket bu ay yatırımcılara oyun üzerindeki çalışmaların 5 Nisan'da durdurduğunu bildirdi. Oyunun kapsamı ve ticari potansiyeli yeniden değerlendirildikten sonra projenin iptal edildiği belirtildi. İptal kararının ardından 2023 - 2024 mali yılında kazanç oranının düşmesi bekleniyor.
 
Painkiller, Bulletstorm, Gears of War: Judgment ve Outriders'ın arkasındaki şirket, 2022'de orijinal yayıncı Take-Two Interactive ile yollarını ayırdıktan sonra Project Dagger'ı kendi başına yayınlamayı planlıyordu. Şirketin web sitesine göre geliştirme aşamasında bulunan proje büyük bütçeli (AAA) işbirliği odaklı aksiyon rol yapma deneyimini sunacaktı. Aynı zamanda yakın dövüş mekaniklerinin de ön planda olması planlanıyordu.
 
Son olarak orijinal IP 2025-2026 yılları içerisinde yayınlanması planlanıyordu ve bir seri oyunu olacaktı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Project Dagger
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız