Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stardew Valley İçin Yeni Güncelleme Geldi: Oyuncu Rekoru Kırdı

 
 
ConcernedApe tarafından geliştirilen yaşam simülasyon ve çiftçilik oyunu Stardew Valley için 1.6 güncellemesi yayınlandı. Yayınlanan güncelleme ile beraber oyun kendi eş zamanlı oyuncu rekorunu kırdı. SteamDB tarafından elde edilen verilere göre güncellemenin yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra oyunda 100.000'i aşkın kullanıcı bulunuyordu.
 
Stardew Valley için dev güncelleme geldi
 
 
 
1.6 güncellemesi büyük bir içerik patlamasını bünyesinde barındırıyor. Yama ile beraber oyuna yeni festivaller ve etkinlikler dahil oldu. Bu etkinliklere katılarak balıkçılık yapabilir, yeni maceralara atılabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Bunun dışında yeni bir alan oyunculara sunuldu. Bu alan aracılığıyla beraber güçlü avantajlar ve öğeler elde edebileceğiniz bir ustalık sisteminin karşınıza çıktığını aktarabiliriz.
 
Oyunu aynı zamanda birçok yeni diyalog içeriğinin eklendiğini de belirtelim. Örneğin bir karakterle beraber ticaret işine giriştiğinizde bir ürün hakkında artık daha fazla diyalog içerisine girebileceksiniz. Yeni öğelerin eklendiği ve yeni içerikler üretebileceğiniz bu güncellemenin tüm değişikliklerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
stardew valley farming rol yapma rpg ryo piksel grafik hayatta kalma
Dead Island 2 Yakında Steam'e Geliyor Rise of the Ronin İçin Yeni Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stardew Valley ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız