Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Ronin İçin Yeni Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı yapılan ve Team NINJA ekibinin geliştiriciliğini üstlendiği açık dünya aksiyon macera oyunu Rise of the Ronin için yeni bir geliştirici günlüğü yayınlandı. Oyunun çıkışına günler kala bu geliştirici günlüğü ile beraber yeni yorumlamaları bizzat görebiliyoruz.
 
Rise of the Ronin için günler kaldı
 
 
 
Rise as One adındaki yeni geliştirici günlüğü toplamda dördüncü videoyu temsil ediyor. Bu videolar, genellikle geliştiricilerin nasıl bir yapı sunmak istediklerini ve oyunda nasıl bir atmosferin yer alacağını bizlere aktarıyor. Beklenen yapımlar arasında bulunan Rise of the Ronin, Nioh ve NINJA GAIDEN'ın arkasındaki tecrübeli stüdyo Team NINJA'dan geliyor.
 
1863 yılındaki Japonya'yı konu alan yapımda savaşın, hastalığı ve siyasi huzursuzlukların olduğu bir dünyada bulunuyoruz. Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, yakın dövüş mekanikleri üzerinde ustalaşmaya çalışıyor, tepelerden aşağıya doğru süzülebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Çok beklenen oyunlar arasında yer alan Rise of the Ronin, 22 Mart tarihinde PlayStation 5 için piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
Geliştirici günlüğü 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rise of the Ronin
Stardew Valley İçin Yeni Güncelleme Geldi: Oyuncu Rekoru Kırdı NFS Underground İçin Geliştirilen RTX Remix Modu Artık İndirilebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız